Відгуки покупців про Міні турбовентилятор акумуляторний 130000 RPM вентилятор турбо 5000мАч пилосос компресор повітродувка портативна turbo jet fan (59-тп)
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Добре справляється з видувом пилу з системника
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Першим red flag мало б бути те, що на різних фото вказані різні версії товару. В результаті приїхала саме перша, округла версія, хоча на інших фото показана зовсім інша модель. Шкода, що не звернув на це увагу одразу.
Якість пластику жахлива, смердить китайським підвалом. Через щілини в корпусі на ручці ще й відчутно дує.
Три режими присутні, але максимальний дує якось ну дуже слабо. Від "130 000 RPM" очікував значно більшого. При цьому насадки час від часу просто здуває, як би я їх не закріплював.
Розташування кнопки ззаду теж незручне. На другому фото видно версію, де кнопка спереду, у пістолетному положенні. У моїй версії там LED-лампочка, яка, як на мене, взагалі не потрібна.
Приїхав і «працює», тому ставлю 2 зірки. Була б можливість, поставив би півтори.- Переваги:
- 3 режими, компактний, працює.
- Недоліки:
- Дешевий пластик, смердить, слабкий, насадки здуває, незручна кнопка.
- Віта С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Купили туббовентилятор .
Чоловік дуже задоволений ,він йому допомагає чистити комп'ютер.- Переваги:
- Мініатбрний.
- Недоліки:
- Не має недоліків.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Отличная воздуходувка, для продувания радиаторов комплектующих для ПК подходит идеально.
За свою цену отличный выбор - Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
увидел как-то в парикмахерской и захотел себе такой же; все работает четко на выдув (может работать и как пылесос, но я не использую так)
- Переваги:
- мощный, компактный, цена супер
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Покупкой доволен, стоит своих денег.
- Костянтин Л***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Брав для чистки ПК та іншої техніки — пил здуває добре, із завданням справляється. Зібраний нормально, заряджається через Type-C. Головний мінус слабкі засувки. Якщо впустити пристрій навіть з невеликої висоти, вони відщелкуються, і назад їх уже не заклацнути. Через це з'являється міліметровий зазор, з якого починає піддувати повітря, хоча з основного сопла дує як і раніше.
- Переваги:
- Добре видуває пил, зарядка Type-C.
- Недоліки:
- Після падіння розходяться засувки (з'являється міліметровий зазор і витік повітря).
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Переодически пользуюсь, ожидания были немного другими но в целом пойдет, убираю пыль с его помощью на рабочем месте.
- Переваги:
- Работает исправно, поток воздуха хороший
- Недоліки:
- Не вся пыль сдувается, влажной салфеткой или тряпкой тоже проходит нужно
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Хороша дуйка для чистки комп'ютера від пилу
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Не рекомендую.
- Переваги:
- не виявив
- Недоліки:
- Якоїсь запчастини наче не має, насадки не тримаються зовсім, навіть зібрати не можливо, не заходить одне у одне та не тримається зв корпус.
- Данило Я***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
в принципе, хороший аппарат за свои деньги, почистил клаву и комп на ура
- Переваги:
- Хорошо дует
- Недоліки:
- чувствуется как из корпуса щели идёт воздух, но то не критично
- АртемВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Дуже якісний товар
- Данило Д***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Користуюсь товаром щодня, дуже зручний і простий у використанні. Легко зрозуміти і не викликає зайвих заморок. Рекомендую тим, хто цінує комфорт.
- Мария П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Пристосунок компактний і справно виконує свої функції.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Товар працює добре, користуюсь без проблем.
- Петро Д***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Крутий вентилятор, справді потужний та зручний у користуванні.
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Крута штука, в машині і вдома зручно користуватись.
- Лев Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Цей компактний пристрій вражає потужністю та багатофункціональністю рівно настільки, щоб не відволікати від головного завдання.
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Товар норм, користуюсь без проблем, все окей.
- Гліб П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Товар відповідає опису, користуюсь без нарікань.
- Семен Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Товар ок, все працює як треба, зручно в користуванні. Раджу всім, хто цінує простоту і ефективність без зайвих заморочек.
- Владислав Б***Продавець: MarketPlus108
Отримав зовсім інше, мало того що їхало тиждень, так й ще приїхало не не.
Не рекомендую!