- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: MTR. Популярні розміри: 120x190. Висота: 12
Класний хороший матрац
- Джафар П***Відгук від покупця. Продавець: MTR. Популярні розміри: 120x190. Висота: 12
Мінус зірочка за повільне відправлення.
- Переваги:
- Продавець MTR
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Ми намагаємося зберігати усі популярні розміри на складі, але ваш розмір є досить рідким. Тому ми відправляли безпосередньо із виробництва. І при цьому це зайняло лише два дні. 27.05 отримали ваше замовлення і відправили вже 29.05.
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: MTR. Популярні розміри: 90x200. Висота: 12
за свої кошти норм
- Продавець MTR
Дякуємо за ваш відгук. Не дивлячись на демократичну ціну у цьому матраці використовувано дуже якісну піну, що забезпечую комфорт на протязі всього терміну служби матраці.
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 12
Дуже зручний і гарний матрац. Рівний, не надто м'який, дуже задоволені)
- Недоліки:
- Аскольда-Інгрід-Герда М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
На жаль, матрац не виправдав очікувань. Уже після короткого використання з’явилися вм’ятини, спати незручно. Не раджу купувати.
- Дмитрий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 150x200. Висота: 12
Качество на высоте если честно не ожидал за такие деньги
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 12
Отличный матрац
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота: 12
Дуже зручний і гарний матрац. Рівний, не надто м'який, дуже задоволені.
- Переваги:
- Дуже зручний і гарний
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.