- Елена Ю***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий
Маєчка як на фото, ідеальна як база під любий образ. Пошиття якісне
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Дарія Л***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий
Еластична маєчка в рубчик, базова річь, якість тканини та пошиття сподобалась
- Продавець «ISP»
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий
Приємна американка, крій та тканина виконані добре, наче рубчик
- Продавець «ISP»
- Таня К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Еластична базова майка в кольорі молочний шоколад. Приємна на дотик, рубчик гладкий, широкий. Пошили якісно.
- Продавець «ISP»
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий
Найбазовіша річь у моєму літньому гардеробі. Модель підійде під будь-який стиль та низ. Приємна тканина, широкий рубчик.
- Продавець «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Приємна мягенька маєчка, доволі еластична. Коричневий прийшов як на світлині.
- Продавець «ISP»
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Еластичний мягенький рубчик, пройми доволі лаконічні, не занадто глибокі. Річ облягаю, обирала по замірам, співпадають.