- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий
Сукня по фасону як майка борцовка, цікава модель, є кишені. Тканина тонкий трикотаж, приємний, якісний.
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий
Сукня наче майка борцовка, трикотаж тоненький, легкий, не прилипає та не електризує. За рахунок розльошеного крою сукня комфортна. Мені дуже подобається силует у ній.
- Продавець «ISP»
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий
Модель з глибокими вирізами на спині, але ця деталь досі цікаво виглядає. Материіал тонкий та приємний, коричневий колір як на фото. На зріст 165 сів як на моделі.
- Продавець «ISP»
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Яка цікава спинка у цієї сукні, вона легка та повітряна, дуже комфортий фасон. Якість пошиття на висоті.
- Продавець «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!