Відгуки покупців про Повсякденне міді плаття з коротким рукавом класика Old Money ISSA PLUS 15695 XL темно-коричнева (issa2007682828364)

Оцінка користувачів 5/5
  • Наталія Л***

• Відповідність фото

Доволі вдала модель з красивого бордового матеріалу - жатки, що є дуже практичним рішенням у спеку. Сукня виглядає красиво, саме як на фото, обирала по замірам.

• Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Бордовий

• Відповідність фото

Плаття дуже елегантне та універсальне. Класика завжди виглядає дорого та вишукано. Тканина приємна, посадка акуратна, верх по фігурі.

• Продавець  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Діана З***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Бордовий

• Відповідність фото

Насичений винний колір та тканина дуже сподобались. Сукня класичного крою, підійде на усі випадки життя, цьому фасону личать і підбори і плоский хід. Дякую, якістю дуже вражена.

• Наталія Т***

• Відповідність фото

Бордовий колір просто у саме серденько, сукня приємна, тканина красиво фалдить, обирала по замірам

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Бордовий

• Відповідність фото

Сукня під класику, юбка красиво розкльошує, пошиття якісне.

• Юлія Л***

• Відповідність фото

Класична зручна сукня, брала для офісу на повсякдення. Брала по замірам, дякую.

• Олеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Бордовий

• Відповідність фото

Гарна яскрава сукня з резиночкою на талії, тканина приємна та проста в уході. Сіла по замірам добре.