- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Коричневий + сірий
Гарний варіант для тих, хто шукає баланс між стилем, практичністю та безпекою на прогулянках.
Відповідає
- Валерія Ф***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Коричневий + сірий
Ідеальна міська сумка для активних людей. Легка, містка, стильна
- Сервер А***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Очень хорошо работаете хороший товар спасибо
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Легка, містка, зручно регулюється. Матеріал якісний, блискавки надійні. USB-порт реально працює.
- Микита П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Чудова бананка через плече! Носив у подорожі – дуже зручно.
- Артур Л***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Брал сумку для курьерки!
Хватило на 6 месяцев,потом порвалось всё что можно!
Прожила сумка всю зиму,для курьерки то что надо.
Нагрузка была жесть,было два павера на 30000,кошелёк,мультитул,куча мелочи,кабель для зарядки!
Было много падений,2 штуки ДТП.
Брал сумку походу первого образца когда не было кармана секретного,счас заказал еще одну сумку,секретный карман есть и фунционирует!- Переваги:
- 1) Много карманов 2) Вместительная 3) Не натерает.
- Недоліки:
- 1) Постояно регулировка шлейки сьезжает!
- Віктор О***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Коричневий + сірий
матеріал не пропускає воду, речі залишаються сухими навіть під дощем. дякую!!
- Анастасія Є***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Чорна, водонепроникна, з USB. Компактна, містка, зручна. Крутий вибiр для чоловiка!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Сумка довольно не плохая, но есть пару минусов. Первое: карманчик спереди фальш, то есть чисто для красоты там, карманчика нету, второе: выход под провод на сумке не работает.
- Переваги:
- Вместительная
- Недоліки:
- Недоработанная
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Сумка сподобалась
- Борис Є***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Ідеальна сумка для активного міського життя! Дуже зручний формат "бананки": не заважає рухатися, щільно прилягає до тіла
- Продавець VM HOUSE
Борисе, щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що сумка слінг виправдала Ваші очікування та виявилася зручною для активного міського життя. Формат «бананки» дійсно продуманий так, щоб не заважати рухам, щільно прилягати до тіла та забезпечувати комфорт у повсякденному використанні.
Якщо Ви підбираєте ще один зручний варіант для різних ситуацій, радимо також переглянути інші види сумок з нашого асортименту:
- Валентина Я***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Відмінна якість, сумка зручна!
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Хороша сумка на кожен день, зручна та містка
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
В целом нормально.
Чуть чуть материал не тот - Володимир Х***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Ручка розслоїлася, блискавка відривається, шлея при ходьбі самовільно подовжується, що є надзвичайно незручно. Якість матеріалу бажає бути кращою.
Шановний Володимире,
Щиро перепрошуємо за ситуацію, з якою Ви зіткнулись. Зазвичай подібних моментів не виникає — сумка оснащена регульованою шлеєю, яка дозволяє підігнати її під себе, та надійно фіксується при повсякденному використанні. Можливо, фіксація послаблюється внаслідок інтенсивного навантаження або активного руху.
Більшість покупців позитивно оцінюють цю модель за зручність у щоденному використанні, водостійкий матеріал, практичність та вдалу організацію внутрішнього простору. Однак важливо враховувати, що кожен товар має свій ресурс. Якщо сумка протягом 2 місяців експлуатації зазнавала значного навантаження, це могло вплинути на ручку або блискавку.
Рекомендуємо звернути увагу також на іншу модель: посилання
А також запрошуємо переглянути весь асортимент сумок — можливо, серед них знайдете ідеальний варіант саме для себе: посилання
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Шви дійсно ровні та виглядає дуже добре. АЛЕ мені не повезло! Повертатиму, бо відсутня та кишеня, на яку й було особливо звернуто увагу при виборі. Прикро ((
- Недоліки:
- Відсутня кишеня!
- Продавець VM HOUSE
Шановна Тетяно,
Щиро дякуємо, що відзначили рівні шви й зовнішній вигляд сумки – саме за ці якості інші користувачі високо оцінюють даний товар! Водночас щиро перепрошуємо за ситуацію, яка Вас спіткала.
Модель сумки відповідає фото та опису на сторінці — вказана кишеня в ній присутня та є функціональною. Та у Вашому випадку, на жаль, мав місце виробничий дефект, кишеню було випадково прошито.
Ми вже передали інформацію на склад для перевірки даного товару, щоб виключити подібні випадки — дякуємо, що звернули на це увагу!
Зі свого боку рекомендуємо завжди оглядати та перевіряти товар при отриманні на точці видачі, та в разі будь-яких непорозумінь — не зволікати та звертатись до нас. Ми завжди відкриті до діалогу та вирішимо Ваше питання!
Також запрошуємо Вас ознайомитись із нашим асортиментом сумок: посилання
А повний каталог наших товарів доступний за посиланням: посилання
- Григорій П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Симпатична сумка, приємна на дотик, всередині чудові кишені
- Переваги:
- Кабель у комплекті
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Рекомендую сумка класна
- Переваги:
- Все добре працює зручна річ досить об'ємна!
- Недоліки:
- Мінусов не знайшов.
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Спустя месяц почти ежедневного (кроме выходных) пользования проблем не обнаружилось. Внутри помещается поллитровая бутылка воды и небольшой судок с обедом. По поводу водоотталкивания скажу что попал раз под дождь не самый сильный и документы внутри остались сухими, но лучше с ней не нырять конечно. Сумкой за свою сумму доволен, рекомендую
- Переваги:
- Неплохо защищает от дождя, вместительность с дополнительными кармашиками для мелочи, цена
- Недоліки:
- Кодовый замок без привычки может показаться слишком тугим и непотяным, кнопку нужно лишь немного зажать что бы закрепить застежки
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Виглядає пристойно,все працює,як довго прослужить, покаже час.
- Олексій І***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Купил, спустя 10 дней ткань на змейке просто протерлась.
- Переваги:
- Вместительная
- Жукова І***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Все добре, все влаштовує
- Недоліки:
- Тільки незрозуміло як з кодовим замком який його код
- Герус С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
За два рази використання вийшла з ладу одна з блискавок. Дуже прикро.
- Федір Д***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Давно шукав нормальну і не дорогу сумку! Це вона. Рівна, якісна, містка, зручна.
- Іванна В***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Непогана сумка, зручна. Всі речі вміщаються.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Якісна, хороша сумка, шви рівні, нитки не торчать, дуже задоволена. Рекомендую)
- Сергій Д***Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний
Соответствуеи описанию