Відгуки покупців про Тонер мінеральний себорегулюючий Smart4Derma Acne Derm Active MINERAL BHA-TONER DE-BLEMISH SOLUTION 250 мл

Оцінка користувачів 4.83/5
  • Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Daily Cosmetics. Об'єм: 250 мл

Класний тонер для комбінованої шкіри на літо , швидка доставка, дякую

• Валерия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Daily Cosmetics. Об'єм: 250 мл

Гарна продукція, користуюсь за поради косметолога ціна - якість супер
    Задоволена обслуговуванням, гарні знижки, по друге додають зразки до замовлення, це дуже приємно та дає можливість протестити новий продукт

Переваги:
    Недоліки:
  • АЛЛА Р***
    Відгук від покупця. Продавець: NatinaSell. Об'єм: 250 мл

Гарний тонік, тільки має не сильно приємний запах

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NatinaSell. Об'єм: 500 мл

Тонер купую за поради косметолога. Користуюсь товаром уже кілька років. Якістю задоволена. Все чудово. Для комбінованої шкіри обличчя рекомендую.

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Daily Cosmetics. Об'єм: 250 мл

Порадила косметолог дочці у комплексі для боротьби з акне. Результат зʼявився практично одразу, хоча я вагалася, бо ціна на цю продукцію не бюджетна. Але все добре, я теж ним користувалася пару раз, обличчя не стягує, хоча там багато кислот. Дякую продавцю за оперативність, відповідь, гарну якість продукції і чудові ціни. Також величезне дякую за прбничок фітоцерамідного крему цієї торгівельної марки, який навіть не продається, бо це спеціальна серія, і тепер я його хочу придбати, бо крем крутий. Дуже шкода, що не знайшла його у вашому магазині. Тепер знову роблю замовлення в вашому магазині. Успіхів вам. Дякую

Переваги:
    Якість, ціна, оперативність, зворотній звʼязок
    Недоліки:
    • Юлия Т***

Ціна дуже бюджетна якщо продукт працює

• Карина
    Відгук від покупця. Продавець: Daily Cosmetics. Об'єм: 250 мл

Чудовий тонік, радив косметолог. Не щіпає, є покращення стану шкіри