Відгуки покупців про Класична шовкова сорочка з коротким рукавом олд мані ISSA PLUS 15708 XL коричнева (issa2007682828807)

Оцінка користувачів 5/5
  • Алена Л***

• Відповідність фото

Модель под олд мани, под широкие брючки смотрится стильно. Цвет и фасон вполне можно комбинировать с многими вариантами низа ибо модель - классика. Пошив и цена на высоте.

Переваги:
    Ткань, цена, качество
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Дуже темний бордовий

• Відповідність фото

Приємний шовковий матеріал, сорочка базового крою, виглядає один в один як на фото, і колір і фасон.

• Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Ганна Ч***

• Відповідність фото

Коричневий колір красиво поєднується з багатьма кольорами низу, у мене є бежеві та блакитні широкі брючки, як це гарно та стильно виглядає. Полюбляю класику, але у сучасній інтерпритації. По якості все на висоті, шви рівні, нитки не стирчать.

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Темний коричневий

• Відповідність фото

Моя наулюбленіша сорочка на літо, тонка, тканина наче холодить, не паре, не липне. Обирала по замірам так, щоб вона була вільного крою. Вона поєднуєтся з будь-яким низом, і класика і шорти, коричневий колір універсальний.

• Катерина Г***

• Відповідність фото

Класична сорочка вільного крою. Легка, один в один як на світлині. Пошив якісний.

• Віра К***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Дуже темний бордовий

• Відповідність фото

Який красивий фіолетовий колір у сорочки, матеріал на дотик, як прохолодний шовк. Брала у ансамбль з білими брючками, дуже красиво виглядає.

• Ольга Д***

• Відповідність фото

Класичний офісний варіант у досі цікавому матеріалі та кольорі. Не просвічує, крій вільний.

• Яна П***
    Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий

• Відповідність фото

Крій у сорочки вільний, матеріал шовк армані, білизну не просвічує, обирала за замірами. Якість добра.