Відгуки покупців про Ігрова Бездротова Механічна Клавітура Attack shark x85 White-purple

Оцінка користувачів 5/5
  • Егор М***
    Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Білий із синім. Розкладка: Англійська

Все прийшло все добре все працує

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий з блакитним. Розкладка: Англійська

Все добре. Описі і фото відповідають. Продавець передзвонив та відправив клавіатуру швидко.
    Бажаю вдячних покупців.

• Кира
    Відгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Білий з фіолетовим. Розкладка: Англійська / Українська

Дужее класна клавіатура, вона дуже гарна, підсвітки вообще топ!! Дуже класні та приємні світчі. Це перша моя клавіатура, й це моя удачна покупка!! Я задоволена що купила цю клавіатуру

• Руслан Ц***

Доброго дня. Сьогодні забрав клавіатуру все добре. Але не зрозуміло як вона вимикається в безпровідному режимі.

• Продавець  HeadCat

Добрий день. Змінюєте положення перемикача на задній частині з режиму 2.4/Bluetooth на wired/провідний

• Артур Т***

Все працює коректно, ціна приємна, відправка та доставка самого товару швидка. Чудовий вибір, рекомендую!

Переваги:
    Гарна та стильна клавіатура
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  HeadCat

Хорошого користування, та дякуємо за позитивний відгук!