- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Надзвичайно задоволена цим рюкзаком! Він легкий, але при цьому дуже місткий. Стильний дизайн та зручні лямки які не тиснуть на плечі. Обов’язково рекомендую!
Відповідає
Представник постачальникаОлена, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!
Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Купив для дівчини, вона була в захваті! Стильно і зручно.
Відповідає
Представник постачальникаДмитро, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: SunCloud. Колір: Білий
Купувала як подарунок, дуже сподобався, зручний, легкий, красивий, повністю відповідає фото
- Панежа Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Внимательно смотрите тыльную сторону и крепление лямок, на первом фото крепление через кольца, на последующем прошивка
- Вита
Там везде такое крепление, прошивка это для крепления колец.
- Панежа Л***
Почему на 1 фото есть кольца, за которые цепляются лямки, а на фото 9 колец нет?? Лямки крепятся прошивкой?