Відгуки покупців про Гаманець універсальний Vintage 14682 Темно-коричневий

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Люба Б***
    Відгук від покупця. Продавець: T-K Shop. Колір: Темно-коричневий

Ідеально компактний гаманець.

Переваги:
    Зручний у використанні
  • Тетяна Д***

Гаманець невеликий, компактний.
    Тільки чому немає ланцюжка до нього.

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Без ланцюжка в комплекті

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ігор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Купував для дружини в кінці 22-го року, якість сподобалася, потертості за час користування додали, як на мене, ще більше вінтажного вигляду, тобто краще виглядає. Замовив сумку цього ж виробника, чекаю на доставку.

Ігор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Самосьєва А***

Качество топ

Аліна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Самосьєва А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Отличное качество . Товар соответствует описанию и фото . Рекомендую продавца , отправили быстро .

• Руслана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Гаманець дуже зручний. Шкіра м'яка, а головне, є два відділення для дрібних грошей )

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:

Руслана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Качество не очень хорошее. Подклад порвался в первые дни,кожа потерлась и потеряла цвет. Цепь на карабине длинная и неудобная. Так себе качество.

Доброго дня, Вікторія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете повернути або обміняти товар у встановлені законом терміни.

• Алла

Пол года эксплуатации!!!
    Полёт нормальный!!!

Алла, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сур И***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Дуже задоволена, все подобається

Переваги:
    Компактний, але все вміщується
    Недоліки:
    На 5 році користування почала рватися підкладка у відділенні для монет (не недолік, а просто факт), але ж 5 років користування!
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олексій К***

Гарний

• Світлана М***

Покупкою задоволена
    Гаманець з натуральною шкіри.Фурнітура гарної якості.
    Дякую

Переваги:
    Відповіднл харакьеристиці
    Недоліки:

Світлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Мария Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Маленький, зручний. Майже рік користуюсь.

Недоліки:
    Не виявила

Марія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Прошло четыре года .Кожа ведёт себя отлично.Цепочка как противоугонное устройство , цепляется на сумку. Совет.Не накапливайте много мелочи .Порвалась ткань отделения .Пришлось зашивать.

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук.

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Понравился! Мягкая тонкая кожа !

Переваги:
    Маленький вместительный!
    Недоліки:
    Недостатков нет !

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Мартіні
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Якістю дуже задоволений! Гаманець дуже місткий, добре пошитий і принаймні моїм запитам відповідають усім! А мені потрібно багато кишень та місця!

Переваги:
    Натуральна шкіра та якісне пошиття!
    Недоліки:
    Одна з кишень чомусь не відкривається аж до кінця, на півсантиметра приблизно

Мартіні, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Не сподобався. Якість шкіри погана, затертий, помʼятий, блиску, як на рекламному фото нема ( наче вже добре юзали). Неохайно зроблений, не держить форму ( на фото видно). Змійки постійно жують підкладку. Тисячна купюра впритик ( по розміру нібито нічого, але чіпляє підкладку, тому що підкладка пришита зі зморшками). Картки діставати не дуже зручно. В принципі, має право на життя гривень за 300

Переваги:
    Як органайзер, продуманий
    Недоліки:
    Якість не відповідає ціні

Доброго дня, Наталія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Купила на розетці років 5 тому, надзвичайно чудова якість за цей час навіть не потерся, мʼякий та дуже місткий не зважаючи на невеликі розміри, зручно для маленьких сумок!

Марина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрій Д***

Сподобалось!!!

Андрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Файний і вмісткий. Гроші, картки, ключі від дому, монети все в ньому.юз же ї

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Хороший кошелек, качественный. Очень компактный и удобный в использовании. Из минусов - мне не пришла цепочка в комплекте. Однако я решила забрать кошелек и без нее.

Переваги:
    Красивый, мягкий и компактный
    Недоліки:
    Не пришла цепочка

Яна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

М'яка шкіра, маленький, зручний.

Переваги:
    Маленький
    Недоліки:

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Еленина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Гарний гаманець для середньої або великої сумки

• Наталія М***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Замовила гаманець ще минулого року. Дуже задоволена покупкою. Всім рекомендую. Фарба не обрушилася. Фото додаю

Переваги:
    Дуже хороша якість

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Хороший кошелек, вместительный и качественный. Посмотрю как будет в использовании.
    Розетке спасибо за быструю доставку в магазин.

Анна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• галина і***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Вітаю! Це вже втретє замовляю гаманець і цього разу довелося відмовитися,бо тримаючи для порівняння свій гаманець з новоприбулим зауважила величезну відмінність у якості шкіри!!! Також замовила окрім червоного ще й коричневий ( готувала парний подарунок). Теж погана якість шкіри і невідповідність зі зразком на фото... Прикро....

Переваги:
    ...
    Недоліки:
    ...

Доброго дня, Галина. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Николай Р***

Гарний шкиряний гаманець. Дружині сподобався

Переваги:
    Все ок
    Недоліки:
    Відсутні

Микола, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергей С***

Класний

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Хороший кошелёк, но внутри подкладка рветься

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Подкладка внутри тонкая

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Інна Ч***
    • Загальне враження

Шикарний шкіряний гаманець. Багато кишеньок. Брала по акції, дуже задоволена.

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    не має
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Інна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Фомичева Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Шикарний шкіряний гаманець. Дуже вмісткий. Багато кишеньок. Враховуючи що брала по акції, то дуже задоволена

• Яровенко М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Він просто ідеальний, повністю відповідає своєму фото,а ще дуже зручний,я ж кажу ідеальний

Переваги:
    Компактний, зручний
  • Максим

Гарний

Максим, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

на мій смак не дуже, як то кажуть на "любителя"))...одна перевага, що шкіряний...залишила, як запасний варіант)))

Переваги:
    шкіряний, багато місця для карток та два відділення на блискавці,для дрібних грошей, ціна
    Недоліки:
    ланцюг важить більше, ніж сам гаманець...внутрішній вкладиш на металевих кнопках, він хоч і знімається, але металеві частини можуть пошкодити банківські карти

Людмила, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Станислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

В использовании с 2020 года. Качество бомба.

• Росляк С***

Понравился. Спасибо большое