Відгуки покупців про Місткий гаманець для прекрасних жінок із натуральної шкіри ST Leather 22517 Різнокольоровий

Оцінка користувачів 5/5
  • Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Купував на подарунок, все чудово, на початку був трохи різкий запах

• Інна П***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Зручний шкіряний гаманець, багато відділень.

Переваги:
    Ціна/якість
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Інна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Оля Ф***

Гаманець класний

Оля, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Алена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий

Дуже гарний.Багато відділень,що дуже зручно.Приємний на дотик

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

Купував для дружини на подарунок. Дружина задоволена. На вигляд якісний. Зручний у користуванні - багато відділень.

Переваги:
    Дружина задоволена, місткий та якісний
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Юлия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Отличный кошелёк, много отделений, вместительный, но это эко-кожа, а в описании пишут кожа. Мягкий, удобный.

Переваги:
    Много отделений
    Недоліки:

Добрый день. Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества контроля нашей продукции и недопущения подобных ситуаций в будущем.

Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
      С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Ірина
    Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий

Чоловік подарував) Замовляв на Розетці. Давно хотіла собі гарний і якісний гаманець. Він саме такий.

Переваги:
    Зручний і якісний
    Недоліки:
    Поки нем