Відгуки покупців про Сумка вертикальна шкіряна 14994 Vintage Чорна

• Інна В***

Гарна

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Очень приличная и компактная барсетка. Плотная кожа, всё аккуратно прошито.

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анастасия

• Відповідність фото

Сумка гарна та лаконічна, виявилась в реальності меншою чим очікувала і повністю матовою, але візуально пошита якісно. Купувала татові на подарунок, буде зрозуміло з часом як носитиметься.

Переваги:
    Симпатична, зручна
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Анастасія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Гарна на вигляд та зручна в користуванні.

• Руслан А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Гарна сумка, за свої гроші!
    Мені подобається)!

Переваги:
    Приємна на дотик!
    Недоліки:
    Поки немає
  • Ніна С***

Сумка класна

Переваги:
    Шкіряна
    Недоліки:
    Трішки б більша,а так все супер

Ніна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Якісна сумка не великого розміру

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Юрій М***

• Відповідність фото

Ношу з березня 2023 року, практично щодня, замки всі працюють, не порвалася... можу рекомендувати. :)

Відповідає

Юрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• александр х***

Норм

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Руслан

Отлично подошла, компактная,спасибо)

Переваги:
    Цена
    Недоліки:

Руслан, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ігор Ф***

Проста сумка. Брав по знижці. Своїх грошей варта

Ігор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дешева, класна сумочка для того щоб розвантажити кармани штанів від необхідних дрібниці і виглядати стильно на будь якому виході.

Переваги:
    Ціна, простота, мінімалізм, розмір

Андрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Алина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Дуже чудово виглядає, дуже зручна і практична у використанні.
    Застібки працюють без усіляких труднощів.

Переваги:
    Все чудово.
    Недоліки:
    Немає жодних.

Аліна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Евгеній

Все супер,шкіра,час покаже

Переваги:
    Недоліки:
    Час покаже

Євгеній, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Валерія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова сумка, купувала як подарунок!

Переваги:
    гарна якість
    стильний
    зручний
    багато місця ще й декілька карманів
    Недоліки:
    - при розпаковці виявила неприємний запах сумки, наче тримали в якомусь старому складі без провітрювання, навіть не знаю
  • СЕРГЕЙ Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брал сумку с не большим объмом отделений и полностью доволен покупкой.

Переваги:
    Прекрасный, мягкий материал,молнии безупречны. Использую более 5 ти месяцев, без потертостей и трещин на поверхностях.
    Недоліки:
    Пока не заметил

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Таїса Х***

Все супер

Таїса, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ярослав

• Игорь Е***

....

• Тарас Л***

гарна сумка, задоволений

Відповідає

Тарас, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергей П***

Все сподобалось
    Гарна якість
    Рекомендую

Переваги:
    Дизайн

• Мірошніченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Погана якість, товар не вартий саоїх грошей!

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за відгук, дуже прикро, що товар Вам не сподобався. Нагадуємо, що Ви маєте право на обмін або повернення товару у встановлені законом терміни.

• Оксана М***

Натураль шкіра,цікавий колір.

Переваги:
    Приємна ціна,брали по акції.
    Недоліки:
    не виявили
    • Відповідність вказаним розмірам

• Екатерина С***

Сумка норм!

Недоліки:
    Не має

Катерина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Юрій М***

• Відповідність фото

По фото выглядела больше, в жизни неожиданно маленькая

Переваги:
    Бате понравилось как подарок на ДР и хорошо
    Недоліки:
    Пахнет собакой

Юрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Хорошая вещь, кожа натуральная, качество.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Шлейки, хотя пойдут.

• Дмитро О***

Хороша сумка

• Николишин Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свої гроші супер! Компактна, тому багато речей не влізе!

• Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Сумка гарної якості,купувала на подарунок

• Вячеслав И***

За свою цену пойдет

Переваги:
    Удобная
    Недоліки:
    Пока нет

В'ячеслав, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Владислав П***

• Відповідність фото

Гарна якість! Задоволений покупкою! Рекомендую!

Переваги:
    Гарна якість!

Відповідає

Владислав, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Юлия Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Компактная маленькая сумочка для телефона, ключей и денег.

Юлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Елена Г***

• Рекомендуєте даний товар?

Сумка не большая, но вместительная.
    Цена - качество.... То что кожа это не сомненно, и это точно, и запах кожи самой сумки, и бирка кожаная...

Переваги:
    Качество

Відповідає

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Максим

Якісна сумка , натуральна шкіра! Чудово виглядає

• Олександр

• Відповідність фото

Як за 547 грн сумка піде, але шкіра так собі грубовата не еластична, плюс невеликий заводській брак(протерта в одному місті шкіра та старанно замаскована в коріл сумки) :) коли забирав товар навіть не побачив дефекта.Сумкую ще не користувався нічого більше сказати не можу

Переваги:
    Недоліки:
    Брак
    • Відповідність вказаним розмірам

• Олексій Б***

Отличная сумка

Переваги:
    Удобная
    Недоліки:
    Ремень слабоват

Олексій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.