Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Зубна широка нитка-флоспік для чутливих зубів гіпоалергенна Ci Gentle Floss Pick 40шт (4580532524244)

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical

Ці мені більше подобаються, ніж CI Double Floss Pick з точки зору ніжки - вона тонша. А от по нитці цікавіше подвійна. Тому поєдную

В цілому - чудовий і уважний продавець! Рекомендую

Переваги:
    Хороша якість, Японія, як не як)
    Недоліки:
    • Продавець  ExpertMedical

Володимире, щиро дякуємо за такий детальний відгук! Дуже цінно, що Ви поділилися власним досвідом та порівняли два види флоспіків. Приємно, що Ви знайшли для себе зручний варіант використання. Дякуємо за рекомендацію та довіру до нашого магазину! Бажаємо приємного користування!

• Вікторія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical

Давно користуюсь, подобається якість.

• Продавець  ExpertMedical

Вікторія, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно, що Ви вже давно користуєтеся цими флосами та задоволені їхньою якістю. Користуйтеся із задоволенням!

• Едуард К***
    Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical

Все пройшло чудово. Товар відповідає тому що заявив продавець

Переваги:
    Дуже н
    • Продавець  ExpertMedical

Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що товар повністю виправдав Ваші очікування та відповідає опису. Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді бачити Вас знову!

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical

Зручна у використанні, сподобалось. Дякую.

• Продавець  ExpertMedical

Людмило, щиро дякуємо Вам за відгук!

Нам дуже приємно, що нитка-флоспік сподобалася та виявилася зручною у використанні.

Сподіваємося, що вона й надалі допомагатиме підтримувати комфортний та якісний догляд за зубами. Бажаємо Вам міцного здоров'я та гарної усмішки!