- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага: 150 г
Круто
Представник постачальникаВладиславе, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Не те, що було раніше. Сам порошок з якимись чорними гранулами. Запаковані не в зелений мішок, а в звичайний пакет з поліетилену, з такими швами нібито на колінах паяли.
Таке враження що підробка ...
Спробую, бо вже купив дві пачки, але якось стрьомно.- Переваги:
- Раніше було #1 зі всього. Зараз вже не знаю ...
- Недоліки:
- Колхозне пакування - не так як раніше.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Представник постачальникаДмитро, вітаю! Дякуємо за ваш коментар. Чи могли б ви нам надіслати фото на пошту [email protected]? Ми перевіримо даний продукт і вам надамо інформацію.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Гарна ціна. Ефект побачу через місяць.
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Сервер Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Засыпал посмотрю на результат по весне
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Антоний Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Непоганий засіб. Повільно але працює.
Представник постачальникаАнтонію, дякуємо за ваш відгук. Так, справді дані препарати працюють повільніше, адже склад не є хімічним, тому швидкого результату не буде. Запорука успіху це дотримання дозування та регулярність застосування.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага: 150 г
Ще не користувалася, нічого не можу написати, потім пізніше відпишуся.
- Переваги:
- Термін дії до 25.10.2028
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Сподіваємося, що ви залишитесь задоволені результатом.
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Другий рік користуюсь, справляється з усім (навіть молоді пагони акації) дуже швидко
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Вася І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Чудовий продукт. Особливо не відраховував, але листя яке 4 місяці простояло наче свіже, з цим біоактиватором перегнило за лічені тижні
- Переваги:
- Діючий
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Подобається цей біоактиватор, купуємо його кожного року.
Представник постачальникаОксано, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
Представник постачальникаОксано, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Замовлення отримав дуже швидко, буквально на наступний день. Обʼєм 1 кг, повинно вистачити на 3 застосування.
Після першого застосування пройшло 10 днів, обʼєм компостної купи трощи зменшився. Запах повністю зник- Переваги:
- Велика упаковка, доступна ціна, усуває запах повністю
- Недоліки:
- Поки не спостерігав
Представник постачальникаВіталію, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
Файно наче. Я чітко не засікав терміни, але де був препарат навіть річне жорстке минулорічне листя перетворилось за дек місяців на жирне добриво.
- Переваги:
- Зручно, ефективно, відносно не дорого
- Недоліки:
- Може і буває щось краще, я не зна
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- ЛеонидВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Користувався таким ще до війни, досить ефективний. Боявся підробки, але все як в довоєнній пачці
Представник постачальникаЛеоніде, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Супер.
Представник постачальникаМаксиме, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
Прост в использовании.
Представник постачальникаМаксиме, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Работает. Все ок
Представник постачальникаІнно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- А Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Дякую магазину за гарне обслуговування.
Що стосується товару - візуально працює. Восени просто посипала компостну купу - бурьяни просіли значно. Видно, що пресується, навіть зимою.- Переваги:
- Допомагає з переробкою бурьянів.
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Илья И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Взагалі не працює!
- Переваги:
- Недоліки:
- Яка ціна - такий товар(((
- Андрей Х***
Ти мабуть гравій компостуєш...
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Гарний біоактиватор, купляю вже не перший раз
Представник постачальникаВіталію, дякую за високу оцінку нашої продукції!
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Користуюсь кілька сезонів, ефект застосування помітний.
Представник постачальникадякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Шикарний препарат. Рослинна маса, біовідходи перегниває дуже швидко. Задоволений. Замовив ще.
- Недоліки:
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Придбав для тесту, працює добре, за тиждень викинув чимало біо відходів, додаючи цього біоактиватору, і все швидко зменшилося майже до початкового рівня. Перегниває в чорну масу. Запах зовсім не прибирає, якийсь є, але гниллю так воняє.
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Гарно виконує свою функцію!
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не виявили
- Валерій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
надійний продавець
- Переваги:
- відмінно працює
- Недоліки:
Представник постачальникаВалерію, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Купувала минулого року в липні, щоб закласти в компост мілкі гілочки з кущів спіреї. Резутат просто супер, до березня майже все перегнило. Рекомендую
- Переваги:
- Дійсно відповідає своєму призначенню
- Недоліки:
Представник постачальникаОльго, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Чудовий засіб , приємна ціна.
- Переваги:
- Працює відмінно , користуюсь не один рік.
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага: 150 г
Всё работает. Результат понравился.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
Представник постачальникаВолодимире, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Все делал по инструкции, но видимого эффекта не было выявлено. В итоге компосная сама естественным путем перегнила.
- Переваги:
- Так и не понял
- Недоліки:
- Все делал по инструкции, но видимого эффекта не было выявлено
Представник постачальникаОлександре, при дотриманні інструкції внесення результат повинен обов'язково проявитись. Опишіть, буд ласка, більш детально процес застосування і результат, щоб ми могли надати розгорнуту консультацію.
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Все отлично.Работает как описано.
- Переваги:
- Работает как описано
- Недоліки:
Представник постачальникаОльго, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Лілія Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Працює як описано
- Переваги:
- Чудово працює
- Недоліки:
- не замітила
Представитель поставщикаЛіліє, дякуємо за ваш відгук, високу оцінку нашої продукції, і за те, що обираєте екологічний метод утилізації відходів!
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага: 150 г
посипала перемішала купа зменшилась вдвічі
- Переваги:
- працює добре
Представитель поставщикаЛюдмила, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Валеріан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Доставка через Justin була практично моментальна. Мені навіть незручно, тому що забрав посилку аж на третій день
- Переваги:
- Все чудово
Представитель поставщикаВалеріан, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Віктор П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Цього року я почав компостувати відходи. Недавно закінчив упаковку цього продукту, він дійсно - працює. Порошок має легкий запах, але якщо його додати до відходів, вони не "пахнуть" і реально зменшуються швидше. Я вже купив нову упаковку і буду використовувати надалі.
- Переваги:
- працює як заявлено
- Недоліки:
Представитель поставщикаВікторе, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Светлана Т***
Скажіть будь ласка,чи зникають мухи на таких кучах.?