Відгуки покупців про Добриво BIOPON для газонів 1 кг
- Юля В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудове, купую не перший раз
Представник постачальникаЮліє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарне і відносно не дороге добриво, яке дійсно працює ! Добриво в гранулах що дає змогу досить комфортно працювати з ним. Після удобрення на газоні зникли жовті плями, трава стала насиченого кольору !
- Переваги:
- Добрево яке працює !
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за високу оцінку нашої продукції.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрива досить гарної якості , залізо у складі дозволяє приборкати мхи на газоні. За неділю часу мох змінює колір та загинається. Неодмінно одразу після внесення поливати газон, або вносити напередодні дощів ще краще!
- Переваги:
- Ціна по акції просто пречудова! Дешевше відчизняного виробника . Дякую розетка)
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Ирина Г***Продавець: Rozetka
Получилось идеально.травка как из сказки.не успеваешь стричь.плотность газона улучшается .появляется насыщенный зеленый цвет
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не нашла
Представник постачальникаІрино, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую вже не вперший раз.
- Переваги:
- Недорогі добрива для газону, якість.
Представник постачальникаМаксиме, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Марина Б***
Як використовується це средства?
Представник постачальникаВідміряйте рекомендовану дозу. Насипте добриво в місцях, де є мох. Оброблені місця рясно полийте водою. Рекомендований час використання — з березня по вересень. 1 доза = 50 г. Не перевищувати рекомендовані дози, оскільки це може призвести до пошкодження або загибелі рослини. Не застосовувати з іншими добривами.
- ГеоргийПродавець: Rozetka
Удобрение приятно обрадовало. После внесения в грунт начало действовать буквально на второй день. При регулярном использовании мох исчез с газона полностью, газон стал идеально бархатно зеленым и без мха. Качество гранул идеальное, эффективность 95%! Рекомендую к покупке и использованию.
- Переваги:
- Быстрый результат
- ArtemВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный выбор для тех кто любит газон
- Переваги:
- Трава реально зеленеет и становится более плотная
- Недоліки:
- ---