- Анжеліка М***Відгук від покупця. Продавець: B Group
Також хочу додати, що окрім того, що отриманий товар зовсім не виконує свого призначення, він ще й не відповідає даному фото ( інша модель) а також із слідами попереднього використання
- Анжеліка М***Відгук від покупця. Продавець: B Group
Купила цей відлякувач у надії позбутися гризунів і тарганів, але, на жаль, він зовсім не працює. Після деякого часу використання не помітила жодного результату — шкідники як були, так і залишилися. Фактично пристрій просто споживає електроенергію, не виконуючи ніяких функцій. Для мене це виявилась марна трата грошей. Не рекомендую
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Кількість: 1
Судячи з фотографії, це дуже примітивна схема, яка явно не виглядає як справжній ультразвуковий відлякувач гризунів.
Ось чому:
Що видно на платі
1. Жодного ультразвукового випромінювача (п’єзо-випромінювача) немає.
Справжні відлякувачі мишей мають велику п’єзо-піщалку діаметром 25–50 мм, бо саме вона генерує ультразвук.
2. Немає генератора частоти.
На фото майже немає компонентів – лише резистори та простий транзистор/мікросхема.
Для генерації 20–60 кГц потрібні:
• осцилятор (кварц або RC-генератор),
• мікросхема,
• драйвер п’єзоелемента.
Тут цього немає.
3. LED на проводах
Світлодіод у таких “відлякувачах” часто просто блимає, щоб створити ілюзію роботи.
4. Контакти “SPK”
На платі є контактна площадка під динамік/п’єзо, але навіть якщо він був — схема надто проста, щоб працювати в ультразвуковому діапазоні.
Чи може ця схема реально відлякувати мишей?
Ні, з 99% ймовірністю — це фейк.- Переваги:
- Недоліки:
- Це фейк. Товар прийшов зі зломаною вилкою. Довелось розібрати. Ось що я побачив.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Benefito. Вага: 80 г
Устройство не оправдывает себя! Прусаки чувствуют себя ещё лучше. Их колличество не уменьшается а скорее наоборот.
- Александр У***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
Гарно працюе !
- Переваги:
- Ночнік
- Недоліки:
- Відгоняе не всіх
- Скаланчій С***Відгук від покупця. Продавець: SunCloud
Не відлякує мишей
- breeze
так він же від комах
- Хох Т***Відгук від покупця. Продавець: TopStar
- Недоліки:
- Не отпугивает ни грызунов , ни насекомых. Можно использовать в качестве ночника.
- Александр В***Продавець: Saving Home. Кількість: 1
Товар пришёл поломаный, пришлось вернуть
- Переваги:
- Не удалось узнать
- Недоліки:
- Не удалось узнать
- Saving H***
Приносим свои извинения. Мы отреагировали на вашу жалобу. Товар снят с продажи.
- Александр К***Продавець: SunCloud
Увімкнули, працював кілька годин, коли зайшли в кімнату, на відлякувачі сиділа муха. Хочу повернути товар
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- не виконує своїх функцій
- SunCloud
Здравствуйте! Конечно, оформим возврат.