Відгуки покупців про Трикотажна майка американка Old Money під горло у рубчик ISSA PLUS 15715 S темно-коричнева (issa2007682826223)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий

• Відповідність фото

Поєдную цю майку з блакитними палаццо або бермудами. Тканина приємний рубчик, вона досить еластична, пошив якісний.

Переваги:
    стильний образ
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий

• Відповідність фото

За таку ціну не очікувала отримати таку стильну добру по якості річ. Тканина рубчик, еластична, сіло по фігурі чудово, комбіную з палаццо чи аладінами. Вау.

• Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Вікторія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Темний коричневий

• Відповідність фото

Майка класнюча, у стилі олд маніс. З білими брючками виглядає дуже стильно.

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий

• Відповідність фото

Колір та модель відповідає фото, цікава майка з обємним коміром. Матеріал досі пиємний.