Відгуки покупців про Велюрове простирадло на резинці тепла м’яка плюшева простинь велюр 180х200 см Бежевий
- Диана М***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розмір (Ш х Д): 120 x 190. Колір: Моко
Ткань приятная, пошив обычный. Размер зачем-то указан 120*190, и при звонке сотрудника уточнён, а по факту 120*200. Не критично, но неприятно.
Цвет красивый, но на мой взгляд это пыльная роза, а не мокко. На картинке он всё таки коричневый.- Переваги:
- Приятная ткань.
- Недоліки:
- Несоответствие цвета и размера.
- Продавець BrovkoShop
Ну вам же підійшов розмір. То робітник не там був рапку поставив. Якщо б не було 190, вам було б велике простирадло. А колір через яркісь екрана не передається. У нас навіть є помітка щодо цього
- Диана М***
Размер даже на вкладыше указан 120*200, и он слегка великоват. Для меня не критично. Но зачем вводить в заблуждение? Просто уберите из размерной сетки длину 190, т. к. её по факту нет ни в одном размере по ширине.
По цвету согласна, что этот критерий субъективный, зависит от настроек и восприятия.
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розмір (Ш х Д): 120 x 200. Колір: Моко
Дуже сподобався. Як подарунок- шикардос)
- Переваги:
- М'яко-міцно-дороговалютно)
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Моко
Супер! Дуже гарне простирадло. Колір ближче до "какао". Тканина не тонка, приємна, м'яка, добре тягнеться. Міцна резинка по периметру. Шви акуратні.
Чудово підійшло на сидушку дивана розміром 195х95х15см, при тому змогло прикрити передню частину висотою 30см. Ідеальна альтернатива чохлу для меблів. - Олена )***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розмір (Ш х Д): 90 x 190. Колір: Моко
Простирадло таке, як я очікувала, єдине, що розмір 90×200см, а не як заявлено 90×190.