- Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Якість топ все чудово швидко і приємно
- Переваги:
- Швидко
- Продавець ЗооТорг
Валентино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Такий зворотній зв`язок тільки підтвреджує якість нашого товару та високий рівень нашого сервісу!
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Дякую !!!! Дуже гарна сумка ,рекомендую хто любе своїх хвостиків !!! Дякую окремо за гарне обслуговуння !!!! Усім гарного дня .
- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий гарний відгук про наш товар та теплі слова про наш сервіс! Такий зворотній зв`язок від наших покупців дуже важливий для нас
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Дуже крутий продукт, рекомендую
- Переваги:
- крутий дизайн, якісно
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за рекомендації! Це дає розуміння іншим покупцям про зручність та стиль нашої сумки!
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
дякуємо за таку чудову переноску, від Булки окремо спасибі
- Переваги:
- Доволі плотна тканина, дуже стильно виглядає, киці було зручно
- Продавець ЗооТорг
Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам та Булочці за відгук! Раді, що сумочка прийшлася до душі, користуйтесь із задоволенням!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Бежевий
Довго шукала сумочку і здається знайшла найкращу! Собачці подобається, є кишеньки у які поміщається все і трошки більше, відділення з сіточкою закриваються, є ремінець для прикріплення шлейки. А ще дуже сподобалась комунікація з продавцем. Одним словом - дякую!
- Переваги:
- Якість, вмісткість, дизайн, зручність
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук та теплі слова, це дуже цінно! Раді, що сумочка сподобалася Вашому песику, користуйтесь із задоволенням!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Зручна, в деталях продумана конструкція. Сподобалася і мені і кішці.
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Комфорт наших покупців та їх улюбленців має велике для нас значення, користуйтесь сумочкою із задоволенням!
- ВладВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Бежевий
купляли для морської свинки, виявилась дуже якісною)
надійне дно, зручні ручки, ще й виглядає більш як якась сумка, якщо це важливо комусь, хто хоче по секрету пронести тваринку в готель чи щось таке- Переваги:
- зручна, надійна, приємний вигляд і матеріал
- Недоліки:
- не помітив
- Продавець ЗооТорг
Владиславе, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
Раді чути, що переноска підійшла і для Вашої морської свинки та виправдала очікування.
Нехай служить довго, дарує комфорт і зручність у подорожах!
- Станиславский Е***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Білий
Сумка якісна та продумана до дрібниць. Коту сподобалось в ній подорожувати. Дуже зручно користуватись, рекомендую!
- Переваги:
- Продумана, зручна. Швидка доставка
- Продавець ЗооТорг
Євгене, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися враженнями! Це допомагає нам у розвитку, а покупці мають змогу впевнитися в зручності та доступності нашої сумки!
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Колір: Бежевий
Сумка дуже крута та якісна, ми з нашим котом дуже задоволені покупкою. Кіт 5,8 кг добре розташувався у середині, йому подобається там перебувати.
- Переваги:
- Каркас та дно добре тримають форму
- Продавець ЗооТорг
Іване, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися враженнями! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!