Топи продажів

Відгуки покупців про Антистрес іграшка Булочка Пельмень в пароварці Сквіш 7 см пароварка 5,5 см пельмень Тренд Squishy Dumpling з блискітками kawaii силіконова колір сюрприз подарунок дитині

Оцінка користувачів 2.17/5
  • Кароліна
    Відгук від покупця. Продавець: Картка

Дуже розчарована покупкою. На жаль, іграшка зовсім не виправдала очікувань. За таку ціну якість могла б бути значно кращою. Опис товару частково не відповідає реальності: деякі характеристики виявилися перебільшеними, а сама іграшка виглядає дешевше, ніж на фото. Вважаю, що її вартість суттєво завищена.

• Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Картка

Дитина дуже хотіла дану іграшку, замовила, перша прийшла з браком, але продавець відгукнулась на мой лист, все швидко замінили, він трохи менший ніж я очікувала, але в цілому задоволена, дуже сподобався сервіс

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Картка

Покупкою розчаровані, і недобросовісним описом продавця.Не рекомендую!!!
    За такі гроші це зовсім смішно!

Переваги:
    Не рекомендую
    Недоліки:
    Іграшка не відповідає опису тим більше за такі гроші
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Картка

Отримала сквіш дуже класний, беру ще один на подарунок

• Роман А***
    Відгук від покупця. Продавець: Картка

Якість - шлак. Дитина вперше розчарувалася, коли відкрила - іграшка була маленькою. А вдруге розчарувалася через декілька годин, коли іграшка тріснула і по всьому будинку розлетілися кульки. Абсолютно не раджу купувати.

Переваги:
    Недоліки:
    Розмір менший, ніж заявлений. В перший же день порвався
  • Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Картка

Іграшка зовсім не відповідає заявленим розмірам ( 7 см). Покупкою розчаровані, і недобросовісним описом продавця.Не рекомендую!!! Таким продавцям не місце на ринку.

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Розмір
    • Продавець  Картка

Доброго дня! Дякуємо, що поділились враженнями — нам важливий кожен відгук.
      Розмір 7 см вказано для іграшки в зборі з чашкою — це стандартний спосіб вимірювання цілісного виробу. На фото, яке ви надали, чітко видно, що кулька вимірюється окремо, без чашки — тому й цифра менша. Ми розуміємо, що це могло бути незрозуміло, тому вже додаємо уточнення в опис товару.
      Щодо недобросовісності — щиро не погоджуємось: характеристики відповідають товару, і ми відкриті до діалогу з кожним покупцем.

З повагою, команда магазину Картка