Відгуки покупців про Ароматна пляшка для води з смаками (750 мл) +3шт Подарункових смака | Питна система з аромакартриджами
- Любов С***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Колір: Чорно-рожевий. Об'єм: 750
Все чудово
- Настя Р***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Колір: Чорно-зелений. Об'єм: 750
Класна пляшка, іменинник залишився дуже
Задоволеним подарунком - Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Пляшка дуже гарна. Дитина задоволена)
Товар доставлений швидко) - Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 750
Пляшка крута
Доця задоволена насадками- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Колір: Фіолетово-персиковий. Об'єм: 750
Швидко доставили, пляшка виправдала очікування, прикольна штука) дійсно змінює смак, сподобався "кавун" та "тропік"
- Переваги:
- Крутий дизайн, розмір, смак води
- Недоліки:
- Ань Л***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Колір: Чорно-білий. Об'єм: 750
Все дуже чудово але пʼється трохи важко
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Колір: Чорно-зелений. Об'єм: 750
Все підійшло, дякую
- Святослав А***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Колір: Чорно-білий. Об'єм: 750
Все дуже чудово прийшло але пʼється трохи з трудом і смак інколи перестає чути але загалом все чудово пряцює рекомендую
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Дуже сподобалася пляшка.