Відгуки покупців про Блузка Dressa 77297 розмір 46-54 колір зелений
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: DRS. Розмір: 54. Колір: Зелений
Блуза гарна. фасон летюча миша. Ширина в найвужчому місці внизу-62 см Добре сіла на мій 52 розмір.
- Переваги:
- Чудова блуза .Вишивка ніжна. Тканина натуральна, не жарка, підійде на всі випадки.
- Недоліки:
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець DRS
Вітаємо! ! Ми дуже раді, що виріб прийшовся Вам до душі. Дякуємо за відгук і носіть з задоволенням. Гарного дня!
- Римма З***Відгук від покупця. Продавець: DRS. Розмір: 54. Колір: Зелений
Легка і приємна блузка, добре сідає по фігурі.
- Єва Д***Відгук від покупця. Продавець: DRS. Розмір: 54. Колір: Зелений
Ця блузка справляє враження одягу для особливих випадків, хоча я її легко одягаю на прогулянку чи зустріч з друзями. Легкість тканини і мереживна фактура додають відчуття повітряності, а оверсайз крій дозволяє не думати про тиск і комфорт одночасно. Можливо, виглядаю в ній трохи загадково, але ж це теж своя родзинка у повсякденності.
- Ілона К***Відгук від покупця. Продавець: DRS. Розмір: 54. Колір: Зелений
Тканина дуже приємна на дотик, блузка має гарний крій і зручна у носінні. Добре підходить для теплої пори, поєднується з різним одягом.
- Ілона Т***Відгук від покупця. Продавець: DRS. Розмір: 54. Колір: Зелений
Класна блузка, колір дуже свіжий і зручна для носки
- Ауріка М***Відгук від покупця. Продавець: DRS. Розмір: 54. Колір: Зелений
Когда выбираешь вещь с таким насыщенным оттенком зелёного, рассчитываешь на эффект свежести и лёгкости. Эта блузка оправдала ожидания: ткань дышит, сидит аккуратно, не требует излишних усилий при уходе. В ней чувствуешь себя неформально и одновременно достойно, что редкость для повседневной одежды. Ценю именно такую практичность без излишней помпезности.
- Орися К***Відгук від покупця. Продавець: DRS. Розмір: 54. Колір: Зелений
Ціна звісно не маленька, але покупкою задоволена. Думаю що все літо буду в ній тільки і ходити. ЇЇ можна і під штани і під спідницю і під шорти. Одним словом під все носити. Дякую дівчатам з магазину що швидко зв’язались після замовлння і швидко відправили.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: DRS. Розмір: 54. Колір: Зелений
Цей колір це просто щось… А тканина неймовірна! Вона легесенька! Блузка су перова одним словом!
- Петро М***Відгук від покупця. Продавець: DRS. Розмір: 54. Колір: Зелений
Вільна , як раз те що давно шукала. Тканина дуже легенька, навіть не відчуваєш на собі. Для літа саме те що треба.
- Продавець DRS
Доброго дня! Дякуємо Вам за розгорнутий відгук. Будемо раді бачити Ваші нові замовлення.