- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: WelvGlam. Об'єм: 60 мл. Ступінь захисту: 50
Чудовий продавець, хороший склад крему.
- Продавець WelvGlam
Вітаємо, Ірино! Щиро дякуємо за Вашу оцінку! Бажаємо чудових вражень від використання!
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Краса в тобі. Об'єм: 60 мл. Ступінь захисту: 50
Крем оригінал, для перевірки є QR-код, термін придатності чудовий. Приємна ціна. Продавцю велика подяка.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: ButyDuty. Ступінь захисту: 50
Дуже класний крем, мені підійшов
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: IshopLux. Об'єм: 60 мл. Ступінь захисту: 50
Не сразу заметила, но упаковка , сам тюбик какой-то перекошененый , крышка закручивается не до конца , а остается наискось. Не знаю брак или просто подделка..
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: LіnаShоp. Об'єм: 15 мл. Ступінь захисту: 50
Мені не підійшов (
- Недоліки:
- Пішла алергія після першого використання
- Продавець LіnаShоp
Дякуємо за ваш відгук про сонцезахисний крем.
Нам дуже шкода чути, що у вас виникла алергічна реакція після використання цього продукту. Ми розуміємо ваше розчарування і цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом.
Важливо зазначити, що реакція на будь-який косметичний продукт,
включаючи сонцезахисні креми, може бути індивідуальною.
Інгредієнти, які безпечні для більшості людей, можуть викликати алергію або подразнення у інших.
Ось кілька порад, які можуть допомогти вам уникнути подібних реакцій у майбутньому:
Перед використанням нового косметичного продукту завжди робіть тест на чутливість. Нанесіть невелику кількість продукту на невелику ділянку шкіри за вухом або на внутрішній стороні зап'ястя. Зачекайте 24 години, щоб переконатися, що не виникне алергічної реакції.
Складіть список усіх інгредієнтів, на які у вас може бути алергія.
Уважно читайте список інгредієнтів перед покупкою будь-якого нового косметичного продукту.
Якщо у вас виникла алергічна реакція на косметичний продукт, негайно припиніть його використання та зверніться до лікаря.
Ми хочемо запевнити вас, що ми ставимося до безпеки продуктів дуже серйозно.
Однак, як і з будь-яким косметичним продуктом, завжди
існує можливість індивідуальної реакції.
Якщо у вас виникли додаткові запитання або сумніви,
ми будемо раді допомогти вам.