Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Труси жіночі набір безшовні невидимі трусики однотонні сліпи з високою посадкою сіткою комплект трусів базових білизна жіноча повсякденна зручна для щоденного носіння з утяжкою 3 шт OnePro M Білі Бежеві Чорні 74033

Оцінка користувачів 5/5
  • Аделіна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Розмір: XL. Колір: Чорний

Класні труси, дуже зручні і при тому красиво сідають. Люблю що не тиснуть, і під одягом зовсім не видно. Рекомендую

• Продавець  NexTrend

Щиро дякуємо за такий приємний відгук і високу оцінку! Раді, що труси виявилися зручними, гарно сидять та непомітні під одягом — саме на це й робиться акцент у моделі. Дякуємо за рекомендацію та вибір нашого товару. Бажаємо комфортного щоденного носіння!

• Миронія С***
    • Загальне враження

Труси дуже зручні, легко сідають на фігуру і майже не відчуваються на тілі. Кольори під будь-який одяг, що дуже зручно для щоденного носіння.

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору трусиків. Раді, що модель виявилася зручною, добре сідає на фігуру та підходить під різний одяг для щоденного носіння. Це саме той ефект, на який розраховано. Нехай білизна дарує комфорт і впевненість щодня.

• Агата К***
    • Загальне враження

Товар супер! Повністю відповідає опису та фотографіям. Якість на висоті . Окреме дякую магазину за швидку відправку. Покупкою повністю задоволена, однозначно рекомендую!

• Продавець  NexTrend

Щиро дякуємо за такий приємний відгук і за вибір нашого товару. Дуже приємно, що якість трусиків, відповідність опису та швидкість відправки повністю виправдали очікування. Раді, що покупка залишила тільки позитивні враження. Бажаємо комфортного щоденного користування!

• Таїсія Ш***
    • Загальне враження

Комфортні, хоч зазвичай обираю лише бавовняні.
    Досить висока посадка, непомітні під одягом. Красиві.

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук та за те, що обрали наш комплект білизни. Раді, що трусики виявилися комфортними, зручною високою посадкою та непомітні під одягом. Такі відгуки допомагають іншим покупцям з вибором. Бажаємо приємного та довговічного користування!

• Ольга С***
    • Загальне враження

Приятная на ощупь ткань комфортна в течение всего дня. Хорошо сидит, незаметны под одеждой, материал не раздражает кожу.

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук та вибір нашої білизни. Раді, що тканина приємна до тіла, трусики зручні впродовж дня і залишаються непомітними під одягом. Такі відгуки допомагають іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо й надалі комфортного щоденного використання!

• Єгор К***
    • Загальне враження

Купил жене, довольная, говорит что трусы реально удобные и незаметные под одеждой, хорошо держат форму и тело слегка подтягивают.

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук та за те, що обрали саме цей комплект білизни. Раді, що трусики виявилися зручними, непомітними під одягом і добре тримають форму, забезпечуючи легку утяжку. Нехай річ і надалі дарує комфорт у щоденному носінні.

• Олеся Л***
    • Загальне враження

Дуже зручні трусики, під одягом непомітні

Переваги:
    Утягують, матеріал приємний до тіла
    • Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що трусики виявилися зручними, непомітними під одягом і приємними до тіла, а ефект утяжки вам підходить. Дякуємо, що обрали саме цей комплект. Нехай білизна й надалі дарує комфорт щодня.

• Артур Ш***
    • Загальне враження

Взяв дружині та дочці, говорять що зручні. Ціна адекватна

• Продавець  NexTrend

Дякуємо, що поділилися враженнями та обрали наш набір білизни для дружини й доньки. Раді, що трусики виявилися зручними, а ціна — приємною. Нехай носяться із комфортом щодня. Якщо в майбутньому знадобиться інший розмір чи колір, будемо раді допомогти з вибором.