Відгуки покупців про Геймерське крісло DEXON ORION X G-063 з підставкою для ніг, з велюру, металева хрестовина, Чорний-Сірий
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Колір: Темно-сірий із чорним
Дуже хороше крісло за таку ціну
Швидко отримали. Замовили, на наступний день вже привезли курʼєром
Дуже просто зібрали
Купували дівчині для роботи, користується кожен день- Переваги:
- Зручне
Хороша якість тканини
Приємна на дотик тканина
Металева хрестовина
Зручні подушки під голову та по перек
Зручне регулювання куту нахилу спинки - Недоліки:
- Не виявили
- Станіслав М***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Колір: Сірий + Чорний
Вже півроку підліток користується(14 років). Все ціле. Зовнішній вигляд, тканина, колеса без змін. Гарні матеріали. Єдине, що мені не подобається, це болти в підлокітниках з часом розкручуються, і самі підлокітники хитаються. Підтягую раз на кілька тижнів
- Переваги:
- Непогані та витривалі матеріали, дві подушки під голову та спину. Невисока ціна. Підставка для ніг.
- Недоліки:
- Болти в підлокітниках із часом розкручуються. Потрібно підтягувати.
- ДімаВідгук від покупця. Продавець: MN Store. Колір: Сірий + Чорний
Крісло ніяке дета Китай
- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна як середняка а деталі Китай брак не раджу !!!
- Продавець MN Store
Доброго дня.
Шкода, що у вас склалося таке враження про товар.
На жаль, у відгуку не вказано, які саме деталі викликали зауваження або в чому полягає брак. Ми намагалися зв'язатися з вами для уточнення ситуації та допомоги у вирішенні питання, але поки що не отримали зворотного зв'язку.
Якщо дійсно має місце виробничий дефект або проблема зі складанням, будь ласка, надішліть фото чи відео, і ми обов'язково розберемося в ситуації та запропонуємо рішення згідно з гарантійними умовами.
Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти кожному клієнту.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Колір: Сірий + Чорний
Некачественный.
Подлокотники невозможно затянуть, поставляемыми винтами, болтаются, очень легко их поломать.
Через месяц использования, все!!! колеса (их подшипники) рассыпались!!!.
Не рекомендую.
П.с. вес 65 кг.
Не советую- Продавець MN Store
Дякуємо за відгук.
Нам прикро, що у Вас склалося таке враження, однак описані Вами моменти не є типовими для даної моделі крісла.
Зокрема:
підлокітники фіксуються стандартними болтовими з’єднаннями і при правильному складанні не повинні люфтити або розхитуватись;
колеса оснащені підшипниками, розрахованими на значно більше навантаження, ніж зазначені Вами 65 кг — подібні випадки виходу з ладу всіх роликів одночасно не є характерними при звичайному використанні.
У нашому використанні та у більшості клієнтів крісло експлуатується при навантаженні до 100–110 кг без подібних проблем.
Зазвичай такі ситуації можуть бути пов’язані з:
неповним або некоректним складанням,
перетягуванням або, навпаки, недотягуванням кріплень,
або індивідуальним браком окремих елементів.
Ми завжди відкриті до вирішення подібних питань. Будь ласка, зверніться до нас — ми допоможемо:
перевірити ситуацію,
при необхідності замінити комплектуючі або передати товар на сервісну перевірку.
З повагою,
команда продавця
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Колір: Світло-сірий із чорним
Задоволенні,крісло чудове.Складали пів години.
- Переваги:
- Легко збирається.
- Недоліки:
- Пока немає.
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Колір: Світло-сірий із чорним
Дитина в захваті, дуже зручне крісло, усе працює але мінус який на товар не сильно впливає, це інструкція в комплекті по збірці кресла, це жах, усе маленьке и розмите, дуже легко сплутати який винтик треба крутити
- Переваги:
- Гарне крісло
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Колір: Сірий + Чорний
Дуже гарне крісло, сину сподобалось!
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Колір: Сірий + Чорний
Все супер.Збірка пройшла без ускладнень. Це ідеальне крісло для росту до 175 см) Підійшло якраз
Дякую - Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Колір: Сірий + Чорний
удобный, мягкий, приятная ткань, легко собирается, не скрипит, не шумит, пол не царапает
- Переваги:
- цена, качество
- Недоліки:
- нету
- Віталій Х***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Колір: Сірий + Чорний
Дуже швидко відповіли і відправили, даний товар відповідає опису
- Переваги:
- Добра якість товару за ці гроші
- Недоліки:
- Поки що немає