Відгуки покупців про Лляний брючний костюм вільного крою з блузою без рукавів ISSA PLUS 15725 S темно-коричневий (issa2007682833443)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Марія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий

• Відповідність фото

Нажаль, фото не передає якості та комфорту цієї моделі. Ткань льон, колір шоколадний, насичений, якість дуже добра. Брюки з резинкою, широкі. В ньому так затишно, що не хочеться знімати.

Переваги:
    тканина
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Алена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий

• Відповідність фото

Хороший вариант на каждый день, все широкое, свободное, максимально комфортное. Я брала в коричневом, один в один как на фото продавца, без нюансов и сюрпризов.

Переваги:
    материал
    • Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Ганна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий

• Відповідність фото

Досить легенький та широкий, на літо на повсякдення те, що треба. Тканина хороша, не липне до тіла, пошиття теж якісне. Брала у коричневому кольорі.

• Поліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Темний коричневий

• Відповідність фото

Він такий легенький, повітряний. Брюки широкі, блузочка теж комфортна, як трапеція. Для любителів свободного оверсайзу брати не роздумуючи, велика гамма кольорів.