Відгуки покупців про Поїлка фонтан для котів собак тварин автоматична з кормушкою 2 в 1 автопоїлка електропоїлка питна диспенсер миска для води та корму подвійна компактна портативна циркуляційна фонтанчик з циркуляцією та зоною годування пластикова Hechpro АН6010
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Прикольна річ. І годівничка і напувал ник фонтанчик. Все працює. Річ пластикова, на скільки довго прослужить не знаю. Поки головний експерт цю річ делікатно освоює. Поки покупкою задоволена. Дякую.
- Переваги:
- Фонтанчик
- Недоліки:
- Пластик,не певна як довго слугуватиме
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук та високу оцінку. Раді, що фонтанчик і годівничка працюють справно та Ви задоволені покупкою. Сподіваємося, Ваш головний експерт швидко освоїть новинку й користуватиметься нею із задоволенням)
- Генріх С***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Донька захотіла кошеня, тож довелося купувати все необхідне. Вибрали цю поїлку з мисочкою для корму. Кішечка п’є із задоволенням, фонтанчик працює тихо й не лякає її. Зручна та компактна, покупкою задоволені.
- Переваги:
- Тихо працює, зручні розміри
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо) Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою. Така поїлка зацікавлює тварин і спонукає їх частіше пити водичку, а окреме місце для корму робить використання ще зручнішим. Дякуємо, що поділились досвідом використання!
- Лев К***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Тиха, компактна, зуна кіт не відходить від неї, води вистачає на 1-2 доби
- Переваги:
- Не займає багато місця, зручно доглядати
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо) Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Раді, що Ви задоволені покупкою!
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Хороша поїлка, працює тихо. Коту сподобалась, став пити більше води.
- Переваги:
- Тихо працює
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Раді, що поїлка сподобалася!
- Михайло В***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Легко зібралась, проста і комфортна у догляді, юсб кабель має хорошу довжину, вмикаю від павербанка. Коту зайшла.
- Переваги:
- Води вистачає на декілька днів
- Продавець НОВОНЕЙМ
Доброго дня, Михайле! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку
Раді, що поїлка-фонтанчик легко зібралась, зручна у догляді та підійшла вашому котику. Дуже приємно, що товар залишив хороші враження у використанні.
Користуйтесь із задоволенням! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Все відповідає опису, швидка доставка, також м'ячик у подарунок був, але киці він не дуже був цікавий, на відміну від фонтанчика. Поїлку вона оцінила, часто п'є водичку, все чудово працює.
- Переваги:
- Кицька п'є водичку з нього
- Продавець НОВОНЕЙМ
Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку
Раді, що поїлка-фонтанчик відповідає опису, добре працює та сподобалася вашій киці. Дуже приємно знати, що вона частіше п’є водичку з фонтанчика.
Користуйтесь із задоволенням! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову
- Леся З***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Поїлка справила приємне враження. Вона зручна в обслуговуванні, тиха, а також має хорошу довжину кабелю. Користуюсь від мережі, дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- Зручна у догляді
- Продавець НОВОНЕЙМ
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Гарна поїлочка, працює тихо, кіт задоволений, часто підходить пити воду.
Відповідає опису, швидко доставили.- Переваги:
- Гарна, все працює
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук та найвищу оцінку!
Нам дуже приємно, що поїлка Вам сподобалась, працює тихо, а головне — що Ваш котик із задоволенням п'є воду.
Дякуємо, що відзначили швидку доставку та відповідність товару опису. Бажаємо Вашому улюбленцю міцного здоров'я та приємного користування!
- Наташа К***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Класна поїлка, саме те що шукала. Працює тихо, кошеня із задоволенням п'є водичку.
- Переваги:
- Проста, тиха, швидко прийшла.
- Недоліки:
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Дуже дякуємо Вам за приємний відгук. Раді, що поїлка виявилася саме такою, як Ви шукали!