Відгуки покупців про Крісло для геймерів Razer Enki Green (RZ38-03720100-R3G1)

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Альбіна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Обычно отзывы не пишу но тут столкнулась с противоречивыми чувствами от заказа.
    Насколько много сильных положительных эмоций вызывает удобный/красивый/качественный товар, на столько много отрицательных эмоций вызывает Розетка, а точнее ее служба доставки.
    Если собираетесь заказывать товар - однозначно советую данное кресло. Как говорится "топ за свои деньги", но при заказе учтите "подводный камень" в виде доставки
    Товар был в наличии и его не могли "собрать" в течении недели.
    Помимо этого в назначенный день доставки (четверг) решили позвонить под конец дня и поставить перед фактом что доставка будет завтра, но, цитирую "не знаю во сколько"
    В рпятницу позвонили и опять поставили перед фактом что они будут через 20 мин. Повезло, что я была дома и никуда не вышла.
    Про то, что в нынешней ситуации банально, по человечески, спросить во сколько выключают свет, чтобы была возможность поднять товар на этаж - я вообще молчу - это не забота доставки. Я даже скажу ббольше - есть ощущение, что подгадали специально время, когда выключили свет.
    Про манеру общения вообще молчу - испытала отедльное "удовольствие"
    Вобщем создалось ощущение, что заказывала в каком-то интернет магазине, который находится в подвальном помещении где-то на окраине

Переваги:
    Удобный, качественный, легкий в сборке
    Недоліки:
    Мелки моменты могли-бы быть и лучше, но беря во внимание стоимость товара, расчитывать на что-то лучше было-бы глупо
  • Гліб
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Користуюсь півроку. Крісло спочатку здалося незручним (через жорсткість, про яку багато хто пише). Проте за кілька днів звик. За півроку спина не болить. Форма спинки така, що можна сказати, змушує випрямляти спину і сидіти рівно. Загалом враження від крісла позитивні. Дуже зручно збирати, процес складання добре продуманий, інструкція детальна і зрозуміла (а також величезна: D). Якість самого крісла дуже сподобалося, значно відрізняється від бюджетного DxRacer, яким до цього користувався.

Недоліки:
    Незручна коробка. Як вже писали, на ній просто немає ручок.
  • Микита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Нормальне крісло, багато налаштувань щоб руки зручно лежали перед столом.

Почав доволі швидко просідати газліфт. Гарантія розетки 2 роки, але гарантія від виробника - 3 роки. Ви можете звернутися на офф сайт рейзр і вони вишлють вам замінні частини (мені вислали до друзів в Польшу).

Переваги:
    Зручність, функціональність
    Недоліки:
    Над-то спекотне, гарантія розетки
    • Светлана Д***

Подскажите а какие данные по креслу вы высылали производителю чтоб подтвердить покупку и наличие данного дейвайса у вас и кто оплачивает доставку?
      спасибо за отзыв

• Микита К***

Я спочатку відкрив заявку на гарантійне обслуговування на офф сайті рейзр.
      Як пруф оплати просто завантажив електронний чек. Також для завяки фоткав якісь бірки на кріслі (здається).
      Доставку на адресу в Польщі оплатив рейзр і доставив FedEx. Після мені просто друзі зробили доставку Новою Поштою. Вийшло 1200грн.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Дуже комфортне. Оптимальна твердість (не м'яке та і не тверде). Вбудована поперекова підтримка там, де треба. Преміум продукт.

Переваги:
    Якість в кожній деталі, чудовий зовнішній вигляд
  • Алина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Очень удобное, мне нравится.

Переваги:
    красивый розовый цвет
  • Алина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Як на мене, дуже класне крісло, не м'яке, але водночас доволі зручне, збірка легка і швидка. Але спостерігається люфт підкотників. Судячи з відгуків та оглядів, це загалом проблема цієї лінійки крісел. Колір просто в саме серденько.

Переваги:
    Крісло виправдало очікування, колір дуже сподобався
    Недоліки:
    Люфт підлокітників
  • Олександр П***

Дуже зручно

• Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Крісло дуже круте так якісне, але воно має певні особливості, до який треба бути готовим. Воно не стільки для рослабону та відпочинку, скільки для роботи та геймінгу. Воно як би заставляє вас сидіти рівно та чітко, фіксує вас у собі. Хто колись сидів у спортивних кріслах авто, зрозуміє. Воно жорсткіше, ніж більшість подібних крісел, а також його глибина не дуже значна, людині з довгими ногами може здатися, що ноги сильно звисають і хочеться завжди сісти глибше, а не можна. Але це діло звички, якщо ви маєте намір сидіти рівно і правильно - звикнете. Серед помітних плюсів - має дуже багато налаштувань позиції, можна настроїти і зафіксувати майже під будь-яким кутом. Важке, саме по собі кататись не буде, гумовані цепкі колеса. І ще момент - подушка фіксується занадто низько для високої людини, мені довелось її присобачити додатковими ременями на самий верх.

Переваги:
    Якість матеріалів та конструкції, форма для рівного сидіння, гнучкість налаштувань.
    Недоліки:
    Жорсткість, глибина, занизьке фіксуваня подушки.
  • Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Дуже зручне і якісне крісло!

Переваги:
    Ергономіка, зручність, якість матеріалів, функціональність
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Отличное кресло. Очень качественные материалы! Много опций. И сидеть и лежать очень комфортно. Жёстким совсем не показалось, и думаю если кажется таковым, то это только плюс для здоровья. Коробка предполагаю без ручек, чтоб под тяжестью не порвалась, забирать конечно надо вдвоём

Переваги:
    Качество, комфорт, опции
    Недоліки:
    Не вижу
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Користуюсь другий тиждень і повністю задоволений. Сиджу в день від 6 годин, ніякого дискомфорту. Якщо відкинути спинку повністю, то можна навіть подрімати з рівною спиною. Зріст 172, 70кг Дівчині спочатку здалося твердим, але через хвилин 5 уже було комфортно. Зроблено якісно, виглядає дуже класно. Коробка дійсно не зручна.

Переваги:
    Зручність, збірка, зовнішній вигляд.
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Никита К***

У вас є скрип в лівій нижній частині спинкі?

• Сергій

Ні, немає

• Сергій

Оновлення: дійсно є скрип)

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Відмінне крісло, зручне, вироблено з якісних матеріалів. Зібрав за півгодини, користуюсь із задоволенням

Переваги:
    Зручність, всі матеріали якісні
  • Анатолий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Мне нравится. Долго выбирал себе новое кресло, перед этим был хатор, есть сейчас GT, отличное кресло, но это кожа, это звуки когда садишься и встаешь, и так же лето, летом на коже очень жарко, так как я работаю и нужно проводить на стуле от 8 часов в день, каждый день. То тест стулья проходят на максимум. Это кресло очень нравится, посадка удобная, на нем уверенно можно сидеть, крутится, вообщем чувствуется качество. Ни капли не жалею о покупке.

Переваги:
    Собрал быстро, 30 минут не сильно торопясь. Качество материалов и конструкции на высоте. Подлокотники уже были установлены.
    Недоліки:
    Их нет)
    • Никита К***

Со временем не появился какой то скрип-писк в районе мультиблока и в районе спинки материала с пластиком?

• Анатолий

Нет, никакого скрипа нет. Стоит все время в режими качания, то никаких посторонних звуков не заметил.

• Михайло О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Зручне і красиве крісло, збирається легко.

Переваги:
    Гарно зшите і зручне!
    Недоліки:
    Думаю, з не велеких мінусів.. те що нема подушки під голову)
  • Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Заказал кресло, пришло через 2 дня - за оперативность отдельное спасибо Розетке.
    Что касается самого кресла, то мне очень понравилось. Оно массивное, реально удобное, и на нем будет очень комфортно сидеть, если вы кабанчик весом за 120кг и ростом 180+ :) По сборке все отлично, немного геморрно было прикрутить спинку к седлу, в остальном - все элементарно, приятно удивило, что подлокотники были заранее установлены. Также очень аккуратно запакованы все детали, в комплекте имеются запасные болты и добротный ключ для сборки.
    Ткань на кресле приятная телу, кресло в меру жесткое, порадовала поясничная поддержка - несмотря на то, что поясничной подушки нет в комплекте, эргономика кресла все равно "заставляет" тебя сидеть ровно. Подлокотники, несмотря на то, что их можно регулировать не только по высоте, не люфтят! Регулировка самого кресла тоже комфортная - можно развалиться как душе угодно и даже лечь, можно покачаться. Максимальной высоты вполне достаточно для моего роста - 188 сантиметров. Несмотря на то, что я немаленький и вешу за 100кг, ничего не давит и сидеть реально комфортно.
    В общем, товаром очень доволен и однозначно рекомендую к покупке.

Переваги:
    Крепкое, удобное, надежное, хорошая регулировка подлокотников и углов наклона, легко собрать, в комплекте имеются запасные болты.
    Недоліки:
    Не выявил.
  • Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Отличное кресло! Очень качественное, недостатков нет, удобное, не скрепит, всё супер! Спасибо!

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Жесткая спинка, мне лично подходит, хорошо держит плечи, само сиденье в меру мягкое. Красивая ровная строчка, в сборке вообще никаких проблем. Ощущается на все 20 тысяч

Переваги:
    Компактно выглядит, хорошо и стильно упаковано
    Недоліки:
    Если прям придраться, то не хватает регулировки подлокотников вперед назад, это есть в обычном enki за 18 к
  • Євгеній Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Кресло з якісних матеріалів, як каркас так і матеріали оббивки, дуже якісно всі підігнано, не скрипить, не люфтить і що для мене особисто було великим плюсом - його можно розбирати і збирати багато разів і ніяк це не відобразиться на подальшій експлуатації, чому це плюс - бо наприклад, треба перемістити кресло туди де невеличкий простір і воно не пройде - розібрав, перемістив по частинам окремо і точно так легко зібрав. В комплекті дуже зручний інструмент для збору окремих частин крісла через гвинти.

Переваги:
    Якість в усьому, матеріали, каркас, механізм гойдання.
    Недоліки:
    Ціна, але воно того варте. І банально один маленький мінус, те що в коробці немає отворів для того щоб одній людині було легше переносити коробку, бо коробка велика, складно вхватиться.
  • Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Якість на достойно у рівні, запаковано гарно, підлокотники вже були прикручені. Саме крісло твердувате, ніяких ременів там немає є лише здоровий, щільний шматок паралону який скоріше за все не просидиться, для мене це плюс. В других кріслах шкіра розтягується і виглядає як що попало, тут сидіння та спинка це якась щільна, міцна тканина. Приємно сидіти і взимку і влітку. Не репить як шкіра і це теж плюс. Підлокотники 4д трішки гремлять але непомітно. Мультиблок! Нічого не скрипить. Запахів зовсім ніяких.

Переваги:
    Збірка без інструментів в середині був якісний шестигранник, зрозуміла інструкція навіть перчатки в комплекті. Подушка в комплекті! (В інших магазинах її витягують і продають окремо) Подушка космос.
    Недоліки:
    Місце під 1 болт в спинкі було кривим і я ледь закрутив сидіння зірвавши грані на болту. Коробка без отворів, самому тяжко переносити.
    • Евгений Н***

Підкажіть, що у Вас за комп'ютерний стіл?

• Андрей С***

Ігровий стіл zeus

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Напишу максимально розгорнутий відгук/огляд, бо трішки накіпіло. В цілому це гарне крісло, але всі його мінуси стосуються саме моделі з приставкою X і ніяк не відносяться до стандартної моделі. Як то кажуть: жадібний платить двічі. Спершу поясню всю різницю моделей. Навідміну від стандартної, в моделі Enki X підлокітники йдуть формату 2d (висота та поворот) де 4d у Enki, механізм гойдання формату Топ-Ган де Мультиблоковий в Enki, відсутня подушка під голову, а ще тут використовується сталь там де в Enki йде алюміній (але це не грає ролі окрім ваги крісла). Саме сидіння, спинка й механізм нахилу спинки виконані на висоті. Матеріли приємні та якісні, шви акуратні, в цілому виглядає і відчувається все дуже якісно. Проблеми криються в підлокітниках та механізмові гойдання. Справа в тому, що у нормальних кріслах центр ваги розташований так, щоб користувач міг гойдатися у ньому, сидячи з будь-яким положенням спинки. Тут же, навіть якщо викрутити жорсткість механізму на мінімум, то гойдатися без допомоги ніг не вийде, доки ви не відкинете спинку більше ніж на половину. Власне мені зручніше сидіти з невеликим нахилом назад і мультиблоковий механізм вирішив би проблему хибного центру ваги - нахилив як треба і зафіксував. Але у механізмів топ-ган, такої можливості немає: або крісло зафіксовано у стандартному положенні, або не зафіксовано ніяк. Доводиться завжди сидіти прямо, а механізм гойдання повністю втрачає сенс. Друге - це підлокітники. Вони починаються дуже далеко від спинки - там, де ліктя немає, а йде промінева кістка. Тобто граючи наприклад на геймпаді, ваші руки будуть лежати на ногах, а лікті будуть прописати у повітрі або ледь-ледь торкатися підлокітників. Іронічно, що підлокітники не призначені для ліктів) У стандартній моделі цієї проблеми теж немає, оскільки там підлокітники можна рухати ще й вперед-назад й всередину-назовні. Третє - це не те що проблема, але подушка все ж необхідна. Без неї ніяк, якщо сидіти відкинувшись назад.
    Подушку замовлю окремо, механізм гойдання заміню на мультиблок або навіть на діп-тільт та спробую змістити центр ваги. А от з підлокітникам не знаю що робити. Якби була можливість то повернув би це крісло і взяв би стандартну модель, але все описане - це не брак, а просто дивні рішення дизайнерів.
    Висновок: якщо вам потрібно крісло лише для того щоб сидіти за компом з клавіатурою та мишкою, то ця модель повністю закриє це питання. Але якщо вам потрібно більше: грати на геймпаді, прийняти реально зручне положення, розслабитися і відпочити, то наполегливо не рекомендую цю модель. Краще одразу брати стандартну Razer Enki.

Переваги:
    Матерiaли, дизайн, якiсть
    Недоліки:
    Механiзм гойдання, центр ваги, пiдлокiтники
    • Онищенко В***

Стандартна на 5к дорожча(( а це близько 30%

• Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Собрал. Посидел. Огонь. А если серьезно, то очень хороший стул с идеальной поясничной поддержкой (для моей спины) и супер удобной подушкой для головы. Дополню, когда опит эксплуатации будет больше 5 минут.

Переваги:
    Качественная сборка и материалы, отличная упаковка, поясничная поддержка и подушечка
    Недоліки:
    Не выявлено
    • Александр

Как ваши ощущения спустя десять месяцев?
      Какой рост? Достаёте до пола ногами, если откинуться на спинку кресла?

• Сергій Н***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Якісне крісло від відомого виробника комп'ютерних аксесуарів. Купив спочатку 1 кріслодля себе, а через місяць ще одне для сина. Сподобалась якість та оргономічність цього крісла. Спочатку здавалось трохи жорстким, але виявилось більш зручним при сидінні більше 2 годин. Можна провести аналогію з автомобільнимим кріслами Wolksvagen на довгих відстанях. Комфортна додаткова подушкку під голову чи шию. Дуже приємні підлокітники, які регулюються в 3 площинах. Конструкція відчувається надійною та міцною, хоч і трохи важка. Тканика крісло схожа на алькантару та легко очіщується за допомогою ганчирки та теплою води. При виборі порівнював з Anda та вибрав Razer. У виробника є в асортименті схоже крісло з літерою Х в назві, але воно дуже поступається цьому тим, що там простіші підлокітники та немає подушки. Кріслами задоволений на 100%.

Переваги:
    Якістть та ергономіка
  • Андрей М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Попало мені таке крісло на ремонт, після 4 місяців ,хочу поділитися з чого воно зроблено, якщо коротко, то з самих дешевих матеріалів, збірка жах, все на соплях...

Переваги:
    Красиво виглядає
    Недоліки:
    Якість матеріалів і збірка, це жах)
    • Станіслав П***

На фото крісло схоже на модель із Юска, і не має жодного відношення до Енкі, дивіться уважніше перш ніж витрачати час на такі відгуки

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук та те, що поділилися своїм досвідом. Хочемо звернути вашу увагу на те, що надані вами фото крісла та інформація не мають нічого спільного з оригінальними моделями бренду Razer, зокрема з кріслом Razer Enki Green. Ми завжди рекомендуємо перевіряти відповідність продукції через офіційні джерела, такі як сайт виробника — razer.com.

Якщо у вас виникли сумніви щодо походження вашого крісла або ви зіткнулися з іншими питаннями, радимо звернутись напряму до технічної підтримки, що на офіційному сайті Razer.

• Сергій К***

На фото чітко видно, що це саме ця модель. І це не дивно.

• Алексей
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Очень специфичное кресло как по мне, привыкал к нему 3 дня, думал вернуть но не удалось его разобрать безболезненно так как за время сидения газ-лифт намертво впрессовался в крестовину. В разобранном виде магазин не принимает (брал не в розетке). Учитывайте этот момент.

По минусам:
    Во-первых оно очень жесткое, но это в целом ОК, наверно спина здоровее будет. Первые 2 дня у меня тупо болела задница от него, потом адаптировалась ))
    Беда с глубиной сидения. На мой рост 183см мне не хватает сантиметров 5-7 глубины сидения. Сидишь будто не полноценно. К тому же, само место сидения имеет специфическую форму где ваша пятая точка как бы углублена по сравнению с бедрами, за счет чего сидение давит на область от середины ляжек до колен. После часика такого сидения уже прям хочется встать, а то ноги начинают затекать. Может оно и к лучшему - заставляет тебя встать размяться, но комфортным такое сидение не назовешь. Я думаю было бы оно на 5-7 сантиметров глубже - было бы идеально и ничего бы не передавливало. Не исключаю и физиологических особенностей, так как я кабан, вешу 90+ кг, ляжки массивные.
    Ещё не понравилась чрезмерная жесткость механизма качания. Она регулируется, но даже на самом минимуме она всё-равно очень жесткая. Вам потребуется сила ног чтоб откинуться.
    Запах. Юзаю его уже 10 дней, но запах этой "еко-кожи" всё ещё присутствует. Уже меньше чем первые дни, но всё ещё есть.
    Материал в месте сидения и спинки совсем не дышащий, думаю летом он будет парить так же как еко-кожа.
    По практичности и по качеству пока вопросов нет, посмотрим как будет дальше.

По итогу для себя сделал вывод больше не покупать никакие кресла предварительно в них не посидев. Нужно искать магазины, в которых можно в них сесть и оценить удобство, выбрав под себя. Иначе есть риск столкнуться с тем, что вы просто не сможете их вернуть в 14-дневный срок, так как его просто нереально теперь разобрать не испортив его товарный вид и не оставив "следов использования". Может в розетке по другому, но в ком....фи увы.

Переваги:
    Компактное, симпатичное, регулировка угла наклона спинки.
    Недоліки:
    Глубина сидения, жесткость, материалы, механизм качания.
  • Лотыш В***

Покупал не на Розетке.

Всем очень доволен.

Какой гений положил в комплект перчатки, но не сделал ручки для переноски?!

Переваги:
    Качественные материалы, нет скрипов, регулировка, легкая сборка
    Недоліки:
    Разве что коробка без ручек
  • Максим
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Користуюсь з початку грудня.
    Через місяць користування почало скрипіти.
    Крісло реально жорстке, на ньому не вийде розслабитись. Вбудована подушка в області поясниці це просто жах… через неї постійно ломить в спині. Не рекомендую до покупки за такі гроші
    Ставлю 3 лише за якість матеріалів, реальна оцінка 2/5.

Доброго дня. Шкода, що Вам довелося зіткнутись з негативним досвідом використання.
      Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для гарантійного обслуговування: посилання

• Сергій Н***

У меня два таких кресла. Покупал не в Розетки.
      Оба стали скрипеть через неделю, но только в одном месте - слева в месте соединения сиденья и спинки. Лечится просто - смазал автосмазкой для резиновых уплотнителей между кожзамом и пластиковым кожухом один раз и вуаля - больше никаких скрипов.
      По поводу жосткости я не так критичен. Больше похоже на спорт сиденья в Фольцах. Мне нравится, хоть сначала и непривычно. В последтвии привыкаешь и сидеть очень удобно.
      Подлокотники немного тарахтях, но это из-за того что они 4Д, хотьесли разобрать - думаю можно немного низить этот шум. Мне не мешает - поэтому минусом не считаю.
      Что понравилось - так это качество исполнения, подушка для головы и конечно же поясничная подушка. Поясничная поддержка просто супер, ради нее и купил.
      Я считаю это кресло лучшим за эти деньги ели у вас есть проблемы со спиной.

• Анатолій
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Гарна якість. Комфортне аскетичне крісло яке підійде і для роботи і для геймінгу

Переваги:
    Якість, приємна знижка у чорну п'ятницю.
    Недоліки:
    Невеликий люфт механізму 4D підлокотників. У комплектації не знайшов рукавичок які повинні були бути.