Відгуки покупців про Кухонний набір каструль 8 предметів з нержавіючеї сталі та термостійкими скляними кришками для дому на кухню
- Ямелинец Т***Продавець: BuyBase
Перше враження коли я взяв посилку в руки, я сказав що це не моя посилка. Не можуть важити 4 кастрюлі із скляними кришками кілограм чи півтора, а по друге товар не відповідає фото. Ручки зовсім не такі. Скло надтонке як для предмету нагріву і взагалі є дуже великі сумніви що вони відповідають заявленому обєму. Це скоріш схоже на мисочки із нержавійки, а не кастрюлі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Суцільний недолік
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: BuyBase
Товар відмінний рекомендую.
Вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук Для нас важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю роботи товару.
На знак вдячності даруємо персональну знижку 5% на наступне замовлення в BuyBase
- Мария Д***Відгук від покупця. Продавець: BuyBase
Дуже гарний набір каструлю рекомендую
- Ганна Х***Відгук від покупця. Продавець: BuyBase
Отримала набір , все сподобалось! Кастрюльки легкі, але на вигляд якісні. Дуже ввічливі консультанти, швидка і зручна, безкоштовна доставка! Я дуже задоволена, а тому рекомендую!
- Марія Ч***Відгук від покупця. Продавець: BuyBase
Дуже гарний набір за свої кошти. Кожна каструля з кришечкою, що теж плюс. Доставка була швидка, все супер