Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Кухонний набір каструль 8 предметів з нержавіючеї сталі та термостійкими скляними кришками для дому на кухню

Оцінка користувачів 5/5
  • Ямелинец Т***
    Продавець: BuyBase

Перше враження коли я взяв посилку в руки, я сказав що це не моя посилка. Не можуть важити 4 кастрюлі із скляними кришками кілограм чи півтора, а по друге товар не відповідає фото. Ручки зовсім не такі. Скло надтонке як для предмету нагріву і взагалі є дуже великі сумніви що вони відповідають заявленому обєму. Це скоріш схоже на мисочки із нержавійки, а не кастрюлі.

Переваги:
    Недоліки:
    Суцільний недолік
  • Володимир К***

Товар відмінний рекомендую.

Вітаємо!

Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук Для нас важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю роботи товару.

На знак вдячності даруємо персональну знижку 5% на наступне замовлення в BuyBase

• Мария Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BuyBase

Дуже гарний набір каструлю рекомендую

• Ганна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: BuyBase

Отримала набір , все сподобалось! Кастрюльки легкі, але на вигляд якісні. Дуже ввічливі консультанти, швидка і зручна, безкоштовна доставка! Я дуже задоволена, а тому рекомендую!

• Марія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: BuyBase

Дуже гарний набір за свої кошти. Кожна каструля з кришечкою, що теж плюс. Доставка була швидка, все супер