Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Переносний акумуляторний душ з дисплеєм і 3 режимами подачі води

Оцінка користувачів 1.5/5
на основі 4 відгуки
  • Ольга Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Walls_Store

При натисканні кнопка вмикання відразу зламалася, завалилася всередину
    Не рекомендую.

• Продавець  Walls_Store_old

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже важливо, щоб ви залишилися задоволені, напишіть нам в чаті до замовлення для з'ясування всіх деталей та розв'язання питання. Чекаємо на вашу відповідь!

• Михайло Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Walls_Store

Доставили швидко. Товар повне ......
    Проробив три дні. Потім почав іноді вимикатися. Тепер завжди світиться індикація і не вмикається. Розібрав його. Повний мотор води.

Переваги:
    Можна було і краще
    Недоліки:
    Не якісний товар
  • Валентина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Walls_Store

Придала 2 душа.В одному при натисканні кнопка вмикання відразу зламалася, завалилася всередину.
    Другий душ не качає воду.
    Не рекомендую.

• Продавець  Walls_Store

Вітаємо. Нам прикро через виникнення цієї ситуації, проте, на жаль, ви не зверталися до нашої технічної підтримки із запитом для вирішення питання у відповідні терміни, передбачені законодавством України.

Ми завжди готові оперативно допомогти нашим клієнтам, перевірити пристрій чи оформити повернення/обмін у разі своєчасного звернення. Дякуємо за розуміння.

• Ирина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Walls_Store

Воду качає, але коли стоїть без води постійно сам включається .

• Продавець  Walls_Store

Вітаємо, Ірино. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою в роботі пристрою.
      Ми без проблем готові допомогти вирішити цю ситуацію та перевірити душ. Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення (чат до замовлення), щоб ми могли оформити відправку пристрою на діагностику та зафіксувати гарантійний випадок. Дякуємо за розуміння!