Відгуки покупців про Засіб від тарганів спрей отрута інсектицид проти прусаків тараканів клопів повзаючих комах паразитів усіх видів комах з ефектом доміно спрей Тарганол 500 мл без запаху для знищення колонії мурах бліх для квартири будинку кухні ванної
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Об'єм 1 шт: 500 мл
Купував через появу бліх у підвалі. Спрей показав себе добре, результат помітний вже після першого застосування. набагато краще чім звичайний дихфлофос
- Переваги:
- Працює
- Продавець AcseGroup
Вдячні Вам за відгук!
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Об'єм 1 шт: 500 мл
Брали для квартири, бо таргани лізли від сусідів. Обробили всі проблемні місця ввечері, а вранці вже побачили ефект. Найбільше сподобалося, що засіб без різкого запаху і легко наноситься, дуже гарний розпилювач.
Вдячні Вам за відгук!
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Об'єм 1 шт: 500 мл
Вже не знала що робити з тарганами на кухні. Після обробки спреєм буквально через день почали масово зникати. Минув вже майже тиждень жодного не бачила. Дуже задоволена результатом.
- Переваги:
- Одні плюси
- Продавець AcseGroup
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Об'єм 1 шт: 500 мл
Купували для квартири, де з’явилися прусаки на кухні. Обробили плінтуси, місця біля мийки та вентиляцію. Уже через кілька днів помітили значне зменшення кількості комах, вже пройшов майже тиждень вже практично зникли повністю. Сподобалося, що спрей без різкого запаху та зручний у використанні.
- Переваги:
- Ефективний, без запаху, зручний розпилювач.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Продавець AcseGroup
- Анна З***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Об'єм 1 шт: 500 мл
Замовляли для дачного будинку через навалу мурах. Обробка зайняла буквально кілька хвилин, а результат перевершив очікування. Комах стало помітно менше вже за кілька днів. Флакон великий, вистачає надовго навіть при обробці кількох кімнат.