Відгуки покупців про Щоденний шампунь для волосся QM Daily Shampoo 1000 мл pH 5.5 для м’якого очищення шкіри голови
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Props
Так це для щоденного використання. Якогось надзвичайного стану волосся на голові чи на бороді я не помітив. Але і не погано. Але за цю ціну обʼєм банки шампуня хватить на довго.
- Продавець Props
Сергій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Добре промиває волосся з першого разу, після миття немає відчуття сухості або стягнутої шкіри голови. Волосся залишається чистим довше, ніж після деяких інших шампунів, якими користувався раніше.
- Переваги:
- ціна, якість
- Продавець Props
Олексій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Запах вдалий — стриманий, але дорогий по відчуттях. Для себе поки один із найкомфортніших шампунів на кожен день.
- Продавець Props
Олександр, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Шампунь сподобався і чоловіку, і сину. Запах окрема любов. Наче дорогий нішевий парфум. А ціна то взагалі знахідка. 450 грн за 1 літр такого шампуню сьогодні це просто подарунок.
- Переваги:
- Запах та великий обʼєм
- Недоліки:
- їх точно немає
- Продавець Props
Катерино, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Денис А***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Має досить інтенсивний аромат. Не викликає свербіж та лупу.
- Продавець Props
Денис, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Props
Все чудово
- Продавець Props
Максим, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
сподобалось, порядок)
- Продавець Props
Андрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь крутий. Запах - вогонь. Не знаю, що це за аромат, але хочу собі таку туалетну воду!
- Продавець Props
Олександр, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Props
Отличный шампунь, подошёл и мне и жене.
- Продавець Props
Володимир, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Кирило Д***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Крутий шампунь. Дякую за наклейки та тестери в подарунок.
- Переваги:
- все супер
- Продавець Props
Кирило, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Все круто! Шампунь на высоте!
- Продавець Props
Володимир, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Антон Ч***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь, который просто делает своё дело — без пафоса и лишних обещаний. Чистые, свежие волосы, лёгкий аромат и ощущение, что утро началось правильно.
- Продавець Props
Антоне, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Илья Б***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь вполне достойный. Перхоти не появилось, хотя у меня к этому есть склонность — это уже плюс. Волосы после мытья мягкие. Аромат тоже приятный и не резкий.
- Продавець Props
Ілья, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь доволі непоганий — миє, як треба. Після нього волосся чисте, не сухе й без ефекту «пір’ячка після бурі». Аромат приємний, не б’є в ніс. Для щоденного використання — саме те.
- Переваги:
- це любов))
- Недоліки:
- не знайшов, хоча шукав ретельно)
- Продавець Props
Вадиме, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Props
Всё отлично
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Props
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Найкращій шампунь. Чоловік від нього в захваті. Наступного разу треба замовити більший обʼєм))
- Продавець Props
Юлія, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ващі нові замовлення!
- Іванна В***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь купувала чоловікові, але мию голову і синові. Склад непоганий. Алергічних реакцій чи лупи після використання не має. Наступного разу буду замовляти більший обʼєм.
- Продавець Props
Іванно, щиро дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наш товар залишив у Вас гарні враження!
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Очень хороший шампунь. Не сушит волосы и кожу. Приятный запах. Мужу очень нравится.
- Продавець Props
Щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунем користуюся вже більше місяця. Все супер. Сподобався. Рекомендую.
- Переваги:
- добре пінеться не викликає сухості та лупи
- Продавець Props
Денис, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що шампунь залишив у Вас гарні враження.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шамнунем доволен. Хорошо смывает стайлинги. Удобный в использовании за счет дозатора. Нет раздражения и сухости после мытья головы. Запах приятный. Хотел бы теперь похожую ароматом туалетную воду
- Переваги:
- аромат
- Продавець Props
Денисе, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Хорошо пенится, приятный запах, не высокая цена, не вызывает перхоть - мои впечатления от данного шампуня.
- Переваги:
- Качество и цена
- Продавець Props
Валерію, дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш шампунь залишив у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- Анатолий Р***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Однозначно рекомендую! Очень крутой шампунь! За эти деньги - находка.
- Продавець Props
Романе, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що шампунь Вам сподобався. Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь дуже класний. Аромат дорогого парфюму. Волосся після шампуню мʼяке та приємне на дотик.
- Переваги:
- довготривалий аромат
- Продавець Props
Володимир, дякуємо Вам за відгук! Раді, що шампунь залишив у Вас гарні враження! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь дуже сподобався. Взяв в парі з лосьйоном після гоління. Приємний аромат, волосся після нього м'яке та виглядає супер. Відчуття чистоти та легкості на голові. Не сушить, не свербить після миття. Дуже достойний продукт! Доставили швидко. Бонусом поклали маленький разовий примірник з іншим засобом, та брендовий пакет, щоб зручно з пошти нести додому. Сервіс на висоті. Дякую!
- Переваги:
- Багато
- Недоліки:
- Жодного
- Продавець Props
Вячеславе, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що замовлена косметика та работа нашого магазину залишили у Вас гарні враження.
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь чоловікові дуже сподобався. Гарно поєднується ароматом з шампунем для бороди цієї ж торгівельної марки. Якість 100%!
- Продавець Props
Тетяно, дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що ви залишились задоволені покупкою. Бажаємо натхнення та чудового настрою!
- Назар Г***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Класний шампунь. Мені і сину подобається запах. Не сушить шкіру та волосся досить довго залишається чистим. А ще сподобався дозатор. Дуже зручно.
- Переваги:
- не пересушує шкіру
- Продавець Props
Назаре, дякуємо Вам за відгук! Раді, що шампунь залишив у Вас гарні враження!
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь ідеальний. Дякую продавцю за тестові зразки в подарунок - дуже приємно.
- Переваги:
- ЦІНА, ЯКІСТЬ
- Продавець Props
Анатолій, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш шампунь залишив у Вас гарні враження.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь класний. Дружина навіть сину (5 років) миє ним голову. Ні подразнень, ні лупи, ні сухості шкіри шампунь не викликає. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Мякий, не викликає лупу
- Продавець Props
Олег, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь понравился. Качество отличное. Теперь знаю, что буду дарить коллегам на Новогоднем корпоративе. Ждите большой заказ!
- Переваги:
- удобный дозатор, очень хорошо пенится
- Валерій Х***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь сподобався. Долучаюся до задоволених покупців)
- Переваги:
- зручний дозатор
- Продавець Props
Валерій, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Богдан Н***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь класний. Навіть дружина зацінила. Запах дуже сподобався.
- Переваги:
- люксовий аромат
- Продавець Props
Богдане, дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
От шампуня нет перхоти! Для меня это главный критерий. Пользуюсь примерно 2 недели - все супер. Запах прикольный.
- Переваги:
- нет появления перхоти
- Продавець Props
Денисе, дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
У шампуню дуже класний не хімічний аромат. Одразу помічаєш різницю між професійною лінійкою та мас маркетом. Тут стриманий дорогий чоловічий аромат. Дизайн також мені імпонує. Нічого зайвого.
- Переваги:
- у поєднанні з щоденним шампунем QM - просто пушка
- Продавець Props
Артеме, дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш шампунь залишив у Вас гарні враження.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь очень хороший. Запах действительно выше всех похвал. Жалею только сейчас, что заказала одну бутылочку.( Для мужа и сына - хватит максимум на недели 3).
- Переваги:
- запах
- Продавець Props
Ірино, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- Борис М***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь очень хороший. Благодарю за быструю доставку.
- Переваги:
- Отличный шампунь!
- Продавець Props
Борисе, дякуємо за відгук! Раді, що шампунь та робота магазину залишили у Вас гарні враження.
- Танита Н***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 250 мл
Шампунь ідеальний в поєднані з шампунем для бороди та лосьйоном після гоління бренду QM. Лінійка неймовірна. Аромат ідеальний. Чоловік у захваті.
- Переваги:
- приємний парфумований аромат, якість, ціна
- Продавець Props
Таніта, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.