- Вікторія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Дуже якісне виконання і приємна ціна, і виробник український. Чудові речі, однозначно рекомендую.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову рекомендацію.
- Ніла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
НАДЗВИЧАЙНО СИМПАТИЧНА РІЧ ДЛЯ НОВОНАРОДЖЕНОГО МАЛЮКА. РЕКОМЕНДУ.Ю. ДЯКУЮ РОЗЕТКА
Представник постачальникаДобрий день, Ніло! Щиро вдячні Вам, що знайшли час написати враження! Дуже раді, що Вам сподобалась наша продукція. Приходьте ще! Мирного неба нашим малюкам і переможній країні!
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Чудова річ для малят
- Алёна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
По цвету и комплектации товар полностью соответствуют описанию. На ощупь очень приятный за счёт мелкой вязки. Размер отлично подойдёт для новорожденных. #мояраспаковка
- Переваги:
- Упаковка, натуральный хлопок
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Даша М***Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Люблю ось такі, гарні якісні речі! Наче нічого особливого, а так оригінально виглядає! М’яка милота для мого синочка. Купили його раніше, користувалися дома, але зараз почали активно брати у візок на вулицю. Погода якраз відповідна. Це бавовна, вона м’яка і підходить на весну, така як у нас, що і вітерець подути може, і сонечко припекти. Сплетено дуже гарно. Смуги рівні, мені сподобалось поєднання кольорів. Дивно, що при рівності трьох кольорів - саме блакитний виглядає основним.
- Переваги:
- якісний виріб для наймолодших, приваблива ціна, гарна упаковка.
- Анна П***Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Ткань очень хорошая, в жаркую погоду "дышит". Я покупала этот пледик в колясочку, на лето. Дочка им укрывается в кроватке, настолько она привыкла к нему. Стирается отлично, не садится. В целом, советую такой плед всем мамочкам, не пожалеете.
- Переваги:
- очень мягкий, хорошая цена
- Недоліки:
- не нашла