Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 1500 (EFDELTA1500-EU)

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 51 відгук
  • Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2

Екофло вчасно прийшло, перевірив - справне. Як буде працювати - подивимось, як почнуться вимкнення.

• Гюльнара
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Рекомендую продавца!Быстро связались для подтверждения заказа,очень приятная и вежливая девушка помогла подобрать лучший вариант.Отправили тоже быстро.Дома подключили чайник и холодильник,все тянет и на чайник 10% ушло.

Переваги:
    Отличное обслуживание!
    Недоліки:
    Их нет
    • Продавець  Lemon Watt

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Користуйтесь станцією довго і із задоволенням.

• ЄС
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

Відсутні кабелі для заряджання станції від автомобіля чи сонячних панелей, хоча при замовленні в коментарях я вказав, що потрібний кабель для заряджання станції від сонячних панелей.

Переваги:
    Поки що все працює нормально
    Недоліки:
    Відсутні кабелі для заряджання станції від автомобіля чи сонячних панелей
  • Петро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

Дякую, станція прийшла швидко
    В комплекті тільки мережевий шнур, шнурів для зарядку від прикурювача авто та сонячних панелей не було

Недоліки:
    В комплекті тільки мережевий шнур
  • Володимир

Чудова річ
    Дуже вдячні продавцю!

Недоліки:
    Не має
  • Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech

Працює

Переваги:
    Від станції працюють: стайлер дайсон, чайник, капсульна кавомашина, пк телевізор 42 дюйми (споживають в сучасних іграх по типу Pragmata до 300 Ват)
    Недоліки:
    По відчуттям комплектний дріт краще замінити на більш потужний. Так як комплектний відчутно нагрівається
    • Продавець  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Олег Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TiVolt

Це вже друга екофлошка в сім'ї. Тягне мікрохвильовку, кавову машину і т.д. Все супер!
    Дякую продавцю за швидку відправку.

• Агата М***
    Відгук від покупця. Продавець: TiVolt

Забрали сьогодні станцію, але вона не заряджається від мережі, показує одразу помилку overload, хоча напруга в мережі нормальна 225в

• Агата М***

Продавець зв'язався і замінив станцію на нову

• Лілія С***
    Відгук від покупця. Продавець: TiVolt

Купувала EcoFlow DELTA 3 як основне джерело резервного живлення для квартири під час вимкнень світла, і це просто топ-рівень. Головний фактор вибору — акумулятор LiFePO4. Це означає, що станція прослужить понад 10 років навіть при щоденному використанні, не втрачаючи ємності, і вона є абсолютно безпечною для дому (не гріється і не загрожує самозайманням, на відміну від старіших літієвих моделей).

Ємності 1536 Вт-год спокійно вистачає на закриття всіх базових потреб: великий двокамерний холодильник, два робочі ноутбуки, роутер, освітлення та періодичне увімкнення кавомашини чи мікрохвильовки. Версія EU має зручні європейські розетки із заземленням — жодних люфтів чи небезпечних китайських перехідників, усе наше обладнання підключається нативно. Заряджається станція від мережі неймовірно швидко (фірмова технологія X-Stream вражає). Через додаток по Wi-Fi/Bluetooth можна гнучко керувати струмом зарядки, що дуже актуально, якщо мережа в будинку слабка. Потужний звір. Заряджається швидше, ніж встигають знову вимкнути світло! Станція працює як безперебійник (EPS) — комп'ютер і роутер навіть не перезавантажуються під час вимкнення світла в мережі. Рекомендую, це спокій та комфорт для всієї родини.

Переваги:
    Бескомпромісна якість та новий стандарт автономності. Ідеальний вибір для квартири чи будинку!
    Недоліки:
    Ціна кусається, але вона повністю виправдана характеристиками та безпекою.
  • Галина Б***

Шикарная надежная станция

Переваги:
    Мощная станция,быстрая отправка продавцем.
    Недоліки:
    Дороговато,но что поделаешь
  • Євген

Прийшла швидко, відмінна якість

• Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light

Дещо переймався, купуючи недешеву річ у неофіціалів, одначе все пройшло добре.
    Ретельно перевірив на НП, станція нова, усе працює як слід, додаток "літає" .
    Перше заряджання викликало певні сумніви (автоматичне обмеження потужності на вході) проте продавець усе докладно пояснив.
    Після покупки, прислали гарантію
    Підключив квартиру через три позиційний автомат. Холодильник (двокамерний Лібхер) запускається без зауважень.
    Тож, річ варта кожної копік

Переваги:
    Робить наше непросте життя кращим
    Недоліки:
    не зауважив
  • Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер! Купив додаткову батарею га 1 Кв/г і тепер можна мати чвітло холодильник робочій ноутбук на протяці доби. Плюс тягне ще насос на котлі та чайник/свч піч.

• Олексій

Яка саме додаткова батарея підходить

• Вадим

А як вдалось дотягнути кабель від батареї до станції, щоб батарея стояла як на фото?)

• Ігор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже хороша станція, ємність, потужність - все відповідає характеристикам. Пропрацювала період з листопада по березень в режимі постійної роботи взагалі без відчутної втрати ємності батареї. Якщо окремо тягне всі пристрої в домі. Можливо, за виключенням духовки, бойлера. А так: стиральна машина, посудомийка, кавомашина, электричний гріль, тостер взагалі без питань. Не кажучи вже про іншу стандартну техніку. Звісно на 1.5 кіловати ємності спокійно себе відчувати не будеш, але цілком достатньо для того, щоб заживити основні речі: холодильник, телевізор, світло. І за потреби додати щось більш потужне.

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Постійне клацання під час того як станція працює в режимі UPS.
  • Володимир

Дякуємо!

• Инна С***
    Відгук від покупця. Продавець: TiVolt

Постійно самостійно відключаються задні розетки, я через додаток все налаштувала, але вони все одно постійно відключаються, можуть просто посеред ночі, коли потужність видає хоч 50 вт хоч 250 ВТ відключається коли йому заманеться, я вже з ним так намучалась що просто не можу, якщо хтось знає як вирішити це питання допоможіть, перепробувала все, мабуть буду повертати товар...

Недоліки:
    Постійна самостійно відключаються задні розетки
    • Сергій

Можна через додаток налаштувати > Автоматичная затримка >
      Час очікування пристрою = ніколи
      Час очікування за зміного струму = ніколи
      Час очікування за напруги 12 В пост. струму = ніколи

• Инна С***

Сергій, ви мабуть неуважно читали мій відгук, я ж написала, що все в додатку налаштувала, чи ви думаєте я могла це пропустити

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TiVolt

Все чудово, працює, дуже допомогла під час відключень

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ну що ж, зиму без електрики ми з ним пережили. Підключив його до мережі квартири через АВР. На ньому були світло холодильник постійно, подивитись ТВ або зробити каву і щось розігрити в мікрохвильовці якщо без фанатизму)) Дуже зручний в налаштуванні через додаток. Встановив межі зарядки 10/90. Економний режим заряджання. В режимі 8 годин е/е немає, 4 є - працював ідеально. Пару разів (коли не було електрики по 20-22 годин), не вистачало заряду. Тоді вимикав електрику і перемикав роутер на шнур USB. Дочекаюсь зниження цін і придбаю на всяк випадок додаткову батарею до нього. П.С. Ну і важливо, що брав його в розстрочку на 4 платежі через банк-партнер.

Переваги:
    Все супер.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Artilugio

В комплектації один кабель, тільки для зарядки від мережі

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Artilugio

Товар відповідає опису, доставили меньше чим за сутки в іншу область у район, дякую

• Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Імба станція. Встиг урвати восени 2025го, допомогла пережити зиму відключеннь з комп'ютером, мікрохвильовою. Жінка юзала через день для фену, та праски для волосся.

Переваги:
    Відповідає характеристикам. Тиха. Швидка зарядка. Софт
    Недоліки:
    Ціна на данний момент. Майте на увазі, що станція не буде підключатися по блютуз до смартфону якщо в смартфоні працює мобільний інтернет, спочатку треба інтернет вимкнути, а потім підключати блютуз
  • Євгеній Р***
    Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light

Чудова річ, що скрашує будні під час графіків відключень. Перестав викидати спорчену їжу з холодильника

• Віталій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light

Гарна станція, швидко заряджається то довго держить заряд. Компактна, зручна. Продавець молодець швидко відправив.

• Геннадий Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відповідає заявленим характеристикам, тягне все крім пралки.

Переваги:
    Функціональність
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Первая станция EcoFlow для меня - до этого была в хозяйстве Bluetti/Souop , понравилась наличием приложения, достаточно долго держит заряд и без каких либо сильных просадок.установил АВР -неделю тестирую дома, пока все прекрасно при отключениях, все отображает корректно в приложении

Переваги:
    Функционал, мелочь -но довольно коробка хотя бы качественная а не переработка.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил, высокая цена
  • Крістіна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Станція Витягує все,що нам потрібно. Опалення, холодильник, який вже й забув,що він холодильник) телевізор , роутер. Вистачає на 8-10 год, але в 0 заряду, не була ще.
    До станції були на генераторі, відверто кажучи, це дорого (приватний будинок)і коли було -20, виходити його заводити вночі, було ще те випробування. Зараз увімкнув - забув, дали світло, швидко зародилась.

Переваги:
    Безшумна, швидко заряджається, досить невелика.
    Недоліки:
    Наразі немає. Хіба ціна, але це справа особиста.
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовлення прийшло раніше прогнозованої дати, дякую за оперативність, працює відмінно швидка зарядка.

Переваги:
    Портативність,швидка зарядка.
    Недоліки:
    Поки що не виявлено.
  • Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доставка за 1,5 дня. Станція працює дуже тихо та забезпечує заявлені характеристики. Покупкою задоволений. Рекомендую.

Переваги:
    Зручно у використанні. Тиха робота. Зрозуміле програмне забезпечення.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
  • Євгеній Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Станція шикарна. Тягне майже все що мені потрібно, холодильник, телевізор 65ʼ, кавомашину та інше. Дуже рекомендую, купив два місяці тому.

Переваги:
    Досить потужна
    Недоліки:
    Теперішня ціна
    • Вікторія Б***

Підскажіть а обігрівач електро потягне?

• Ігор В***

Вікторія, потягне, але обігрівач не доцільно до цього під'єднувати

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже задоволена. Котел, холодильник, телевізор і навіть фен і кофе машина.

Переваги:
    Швидко заряджається
    Недоліки:
    Не бачу
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: АгроБудМаркет

Доставка згідно заявлених термінів. Вже пройшла перевірку, зауважень немає, дуже довольна, що встигла її придбати так вчасно. Дякую представнику продавця за кваліфіковану підтримку!

• Елена В***

Вітаю, ви одразу сплачували?

• Евеліна К***

Все ок.Працює.

Недоліки:
    Не виявили.
  • Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop

Працює добре. Як і очікувалось. Що ще сказати?

• Олександр Д***

Це неймовірно

• Продавець  Artilugio

Дуже дякуємо вам за відгук

• Сергей В***
    Відгук від покупця. Продавець: TMP

не знаю можно ли делать такое сравнение, но могу сравнивать только с Zendure на 600 вт/ч, то по сравнению с ней Ecoflow шумит, не могу сказать что это очень громко или как-то сильно напрягает, но Zendure была вообще безшумная. Для меня это один минус этой станции. Все остальное супер, особенно порадовала зарядка с 0 до 100 за 1 час 25 минут, примерно такая же Zendure на 1.5квт (если такая вообще есть) заряжалась бы минимум 12 часов, а то и больше, что в наших реалиях не подходит для нормального использования

Переваги:
    емкость, простота использования, нормальный дизайн, есть все необзодимые порты
    Недоліки:
    периодически шумит
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Станція не потребує додаткових оглядів чи коментарів. Найкращий вибір серед всього. Увімкнув і забув.

Переваги:
    Всі можливі