- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відразу опишу чому 3 зірки інструмент на фото з акумулятором 2А МАХ який ніби прокраф позиціонує як універсальний високотоковий для всіх інструментів свого бренду але є одне но він не відповідає своїм заявленим характеристикам на віброприсосцій він працює в на інших інструментах шурупокрут болгарка пилка ні інструмент робе буквально секунду і БМС вимикає навантаження. Порівнявши його 2х аперним акумом який шов з шурупокртом він зовсім різні(корпус наклейки відсутність шкали заряду) спочатку думав що замінили чи акум чи весь інструмент на підробку але ні і на офіційному сайті він з таким же акумом. Тому хто думає що він отримає запасний акум на шурупокрут то ні цього не буду з чим він працює так з сікатором тому повністю відав його дружині на її цяцьки.
Сама віброприсоска працює регулює вібрацію присоску пробував на декількох плитках різних поверхнях глянць мат працює не знаю наскільки надійно але тримає.- Переваги:
- Недоліки:
- Комплектація акум не відповжає заявленим параметрам не високотоковий але з цим інструментом працює
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: TOOLPARK
Чудово. Подяка продавцю та Богу!
- андрей Я***Відгук від покупця. Продавець: TOOLPARK
Погано тримає присоска..
- Продавець TOOLPARK
Доброго дня.Написали в Особисті для вирішення Вашого питання.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Балатон
Все працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Це моя перша віброприсоска. Особливо порівнювати і нема з чим, але працює добре, легка, вібрації достатньо на 2-3 режимі, щоб вкласти 60*60 плиту. Продавець відпрацював швидко
- Переваги:
- Кейс
- Недоліки:
- Не знайшов