Картка Rozetka

Відгуки покупців про Акумуляторна віброприсоска для плитки Procraft PTM20 (з 1 АКБ)

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відразу опишу чому 3 зірки інструмент на фото з акумулятором 2А МАХ який ніби прокраф позиціонує як універсальний високотоковий для всіх інструментів свого бренду але є одне но він не відповідає своїм заявленим характеристикам на віброприсосцій він працює в на інших інструментах шурупокрут болгарка пилка ні інструмент робе буквально секунду і БМС вимикає навантаження. Порівнявши його 2х аперним акумом який шов з шурупокртом він зовсім різні(корпус наклейки відсутність шкали заряду) спочатку думав що замінили чи акум чи весь інструмент на підробку але ні і на офіційному сайті він з таким же акумом. Тому хто думає що він отримає запасний акум на шурупокрут то ні цього не буду з чим він працює так з сікатором тому повністю відав його дружині на її цяцьки.
    Сама віброприсоска працює регулює вібрацію присоску пробував на декількох плитках різних поверхнях глянць мат працює не знаю наскільки надійно але тримає.

Переваги:
    Недоліки:
    Комплектація акум не відповжає заявленим параметрам не високотоковий але з цим інструментом працює
  • Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: TOOLPARK

Чудово. Подяка продавцю та Богу!

• андрей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: TOOLPARK

Погано тримає присоска..

• Продавець  TOOLPARK

Доброго дня.Написали в Особисті для вирішення Вашого питання.

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Балатон

Все працює

Переваги:
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: PROтехника

Це моя перша віброприсоска. Особливо порівнювати і нема з чим, але працює добре, легка, вібрації достатньо на 2-3 режимі, щоб вкласти 60*60 плиту. Продавець відпрацював швидко

Переваги:
    Кейс
    Недоліки:
    Не знайшов