Відгуки покупців про Набір термоланч-боксів для їжі 3 шт по 850 мл з нержавіючої сталі SUS 304 з термосумкою герметичні контейнери для супу обіду харчові ланч бокси для школи роботи зберігання та транспортування їжі зі столовими приборами у комплекті
Є в наявності
- Тарас З***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Загалом набір сподобався. Мав хвилювання що він буде дуже великим. Це виявилось не так він дуже компактний, можна носити як і комплектом так і по одному. Задоволений.
- Продавець MARITIM
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук — для нас це дуже важливо. Раді, що товар вам сподобався та виправдав ваші очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Дуже зручні, компактні, якісні. Приємно користуватися.
- Ксенія К***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Все відповідає опису. Гарний, стильний, вмісткий та швидка доставка
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: MARITIM
Якісно зроблений, нічого не протікає та добре тримає тепло. Я задоволена
- Переваги:
- Не протікає, тримаю тепло
- Продавець MARITIM
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Ваша думка надихає нас ставати ще кращими, а також допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір. Дякуємо за довіру та бажаємо, щоб товар служив Вам довго й приносив лише позитивні враження!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: MARITIM
Зручний наборчик для обідів, термосумка добре виконує свої функції. Ми задоволені.
- Продавець MARITIM
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Ваші добрі слова мотивують нас і надалі працювати з турботою про кожного покупця. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Бажаємо лише приємних покупок!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: MARITIM
Дуже зручні ланчбокси ,герметично закриваються ,матеріал якісний без сторонніх запахів ,їжа залишається теплою декілька годин
- Переваги:
- Якісні
- Недоліки:
- Продавець MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.