Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Антистрес сквіш пельмень Mystery Dumpling з глітером 8.5 см у коробочці 10 см | Сквіш Хінкаль в булочці Бао

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop

Спасибо за испорченное настроение и кучу слез ребенка не прошло и дня как эта штука порвалась

Переваги:
    Реклама
    Недоліки:
    Качество
    • Продавець  BTSShop

Катерино, нам щиро шкода, що сталася така прикра ситуація і покупка засмутила вас та дитину. Перепрошуємо за зіпсований настрій.

Ми є продавцем, а не виробником цього товару, проте обов’язково передамо інформацію постачальнику для перевірки якості. Усередині сквіша міститься рідкий наповнювач, тому його цілісність також залежить від інтенсивності використання. Виріб необхідно берегти від надмірного стискання, розтягування, проколів і контакту з гострими предметами.

Будь ласка, зв’яжіться з нами через повідомлення до замовлення — ми детальніше розглянемо ситуацію та постараємося запропонувати можливе рішення. Дякуємо, що повідомили про проблему: ваш відгук допомагає нам уважніше контролювати якість товарів.

• злата с***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop

хороший качественный для своей цены ребенку понравился но имеет неприятный запах

• Даниил К***

Очень нравится ребенку

• Дарина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop

Швидко відправили, сквіш прикольний, нам попався блакитний колір так як і хотіли!

Переваги:
    Швидка відправка, Ціна
  • Єгор К***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop

Очень классный сквиш с блестками внутри он приятно мягкий и быстро восстанавливает форму удобно брать с собой

• Орися О***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop

Класний антистрес, дитині сподобалось, дякую продавцю що допомогли обрати колір!

Переваги:
    Сквіш такий як на фото, відповідає розміру, рекомендую
  • Євген Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop

Сквиш приємний на дотик, всередині якийсь гель з блискітками

Переваги:
    Дитині понравився
  • Лілія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop

Нам попался редкий золотой цвет , ребенок в восторге , пельмень большого размера гдето 10 см

Переваги:
    Попался редкий
  • Артем А***

Прикольна іграшка

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop

Материал приятный на ощупь, хорошо восстанавливает форму после сжатия.