- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Гарний килимок,виручає під час тривог.
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Гарний килимок за акційною ціною
- Продавець CHAMPS
Яна , дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався килимок і вдалося придбати його за акційною ціною. Нехай користування приносить тільки комфорт
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Оливковий
Неймовірний коврик
- Продавець CHAMPS
Тетяна,дякуємо за приємний відгук! Раді, що ви задоволені покупкою)Будемо раді бачити вас знову!
- Павло Р***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Коврик як на фото, прийшов цілий гарно запакований
- Переваги:
- Коврик двухслойний, не слизький
- Недоліки:
- Ще не знайшов
- Продавець CHAMPS
Павло,дякуємо за замовлення! Нам дуже приємна ваша оцінка.Користуйтеся із задоволенням )
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Гарний коврик. Не ковзає на ламінаті. Довгий. Робити вправи зручно
- Переваги:
- Не ковзає. Розмір
- Продавець CHAMPS
Олена, дякуємо за приємний відгук! Раді, що ви задоволені покупкою.Будемо раді вашим новим замовленням!)
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Килим сподобався. Не слизький, непогано амортизує, достатньої товщини
- Продавець CHAMPS
Наталія, дякуємо за замовлення!) Приємного користування)
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Килимок фіолетовий приїхав на одному кутикц обргрижений, ну у відгуках часто так писали покупці, тому це не критично. Килимок на паркеті на моє здивування не ковзає. Дуже зручний, легко з ним виконувати різні вправи. Отримала максимальне задоволення від даного килимочку!
- Переваги:
- Зручність, не ковзає, приємний колір
- Недоліки:
- Був обргрижений них крайчику
- Продавець CHAMPS
Марія,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Екатерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Коврик отличный, единственное что его очень полюбил мой кот,видимо ему приятно точить когти))
- Переваги:
- Хорошего качества,не скользит,плотный
- Недоліки:
- Из за кота вынуждена покупать новый ))
- Продавець CHAMPS
Єкатерина,дякуємо, що поділилися враженнями.Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Замовила спочатку килимок "Фіолетово-помаранчевий" і оплатила, але не було в наявності такого кольору (хочу помітити що це не єдиний такий продавець, хто не відмічає що є в наявності, а чого немає; дуже незручно коли платиш заздалегідь). Проавець став пропонувати інші, обрала "Бірюзово-бузковий"(такого навіть в опціях на розетці немає). Отримала коврик і він дуже гарної якості, але колір взагалі не бузковий. Перепродала бо колір не підійшов і вирішила замовити знову в того ж продавця але інший колір. Перевірила на пошті, колір той. Але вже вдома подивилася детальніше і якість коврику дуже низька у порівнянні з першим. Цей 100% ковзає і не тримає. Засмучена.
- Переваги:
- Перший килимок був гарної якості. Дуже сподобався.
- Недоліки:
- Немає товару що зазначен на розетці, кольори аби які і якість відрізняється в залежності від кольору килимка.
- Продавець CHAMPS
Дякуємо Вам за замовлення! Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.У вас був накладний платіж, тож Ви можете оглянути товар перед оплатою замовлення на відділенні. Також інколи трапляється, що окремі кольори швидко закінчуються на складі, і ми пропонуємо максимально схожі альтернативи, щоб не затримувати ваше замовлення.
Менеджер з вами зв'язався та запропонував вирішення ситуації. - Анастасія Б***
Доповнюю відгук: продавець ввічливий і чесний, сконтактував одразу для повернення килимка. Нажаль не можу вже скорегувати сам відгук, але цей комментар хочу додати. Дуже дякую!
- Альона З***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Килими гарної якості. Замовила 11 шт для студії, задоволена на 100%
- Продавець CHAMPS
Дякуємо вам за такий чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що ви обрали наші килими для своєї студії та залишилися повністю задоволені. Нехай вони створюють затишок і надихають вас щодня! Будемо раді вашим новим замовленням
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Класний килимок. Яскравого кольору, стопа на ньому не ковзає, приємний на дотик матеріал.
- Переваги:
- Має 2 колори
- Продавець CHAMPS
Надія,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )Гарних тренувань!
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: М'ятний + Зелений
Килимок дуже класний. Щоправда колір приїхав бірюзово-синій, але то дрібниці для мене. Не слизький, досить плотний і м'який.
- Продавець CHAMPS
Аліна,щиро дякуємо за відгук ! Користуйтеся із задоволенням )
- Марта Ф***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Товстий не скользить просто топ
- Переваги:
- Класний
- Продавець CHAMPS
Марта,дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Довгий і мʼякий. Прийшов з дефектом, був одразу замінений. Рекомендую
- Продавець CHAMPS
Катерина,дякуємо за довіру та позитивний відгук. Користуйтеся із задоволенням )Завжди Вам раді!
- Антоніна П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Салатовий
Килимок клас, дві сторони робочі.
є невеликий дефект, але непомітний.- Переваги:
- Відносно м'який.
- Недоліки:
- Можуть зустрітись міні дефекти.
- Продавець CHAMPS
Антоніна,дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: М'ятний + Зелений
Шукала коврик для йоги щоб не скользив і був відносно мягким. Цей коврик підійшов ідеально, рекомендую.
- Переваги:
- Якісний матеріал, хороша довжина
- Продавець CHAMPS
Вікторія,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань)Завжди Вам раді!
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Оливковий
Виглядає гарно, красивий колір, добре упакований, швидка доставка.
Але ковзає і при тому сильно. Так і думаєш, як би рука не ковзнула різко і шию не зломити, коли йогою займаєшся. Також не витривалий - кіт пробіг по килимку і залишились глибокі сліди кігтів (з моїм минулим килимком не було такого). Але це другорядне, якби не ковзав, то це вже таке- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Дуже ковзає
- Продавець CHAMPS
Альона, шкода, що він не виправдав ваших очікувань, та дякуємо за чесний зворотний зв’язок
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Беру регулярно цей коврик, завжди якість була відмінною. Але цього разу, вже не такий коврик як був раніше. Я займаюсь йогою регулярно, і вибирала цей коврик бо він не був слизький, але тепер на жаль скользить. Краще б ціну підвищили , а якість залишили як була.
- Недоліки:
- скользить, не гнучкий, як був раніше
- Продавець CHAMPS
Наталія,дякуємо Вам що ділитися своїми враженнями.Цей килимок має противосковзну основу, раніше не було нарікань,що він сковзає. Написали Вам в особистий кабінет для уточнення інформації.Очікуємо на зворотній зв'язок.
- Роман А***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Жовтогарячий
Отримав Килимок, на пошті не глянув, один був дуже помятий та зігнутий у вуглі. Не приємно, але не смертельно.
- Переваги:
- Комфортні, гарні, тверді
- Недоліки:
- Те що приїхав помятий через недбалість продавця
- Продавець CHAMPS
Роман, дякуємо Вам за відгук!Нам шкода що вийшла така ситуація. Ми пакуємо килимки максимально акуратно,примятість найімовірніше сталася під час доставки. Перепрошуємо за незручності. Наш менеджер написав Вам у кабінет для уточнення деталей.
- Бондаренко О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Салатовий
Дуже задоволена покупкою! Каремат якісний, не ковзає, приємний на дотик і має оптимальну товщину — займатися на ньому комфортно. Легкий, зручний у транспортуванні, не має неприємного запаху.
Виглядає стильно, піднімає настрій і мотивує не пропускати тренування.
Доставка швидка, упаковка акуратна. Рекомендую!- Продавець CHAMPS
Ольга,дякуємо Вам за такий чудовий розгорнутий відгук!Нам дуже приємно,що Вам сподобався килимок та Ви оцінили його якість)Бажаємо Вам чудових тренувань!Завжди Вам раді!
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
гарний килимок
- Продавець CHAMPS
Тетяна,дякуємо Вам за відгук!Гарних тренувань!Завжди Вам раді)
- Юліана Ф***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Синій
Доставили швидко. Килим прийшов із гострими кутами, хоча замовляла з округленими. Проте якість чудова — приємний на дотик і не ковзає. Займатися спортом вдома одне задоволення!
- Продавець CHAMPS
Юліана,дякуємо за високу оцінку! Приємно знати, що продукція виправдала Ваші очікування навіть після тривалого використання. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів.
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Салатовий
Гарна якість, доволі жорсткий, для тренувань саме те. Прислали не зовсім той колір, але цей наіть краще)
- Переваги:
- Недоліки:
- Не побачив
- Продавець CHAMPS
Євгеній, дякуємо Вам за відгук)Колір чорно-салатовий, як в замовленні,але через налаштування екрану та світло він може трошки відрізнятися від фото в реальності .Бажаємо Вам гарних тренувань)Завжди Вам раді)
- Медведская А***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Дякую доставка швидка
Каремати чудові
Кольори відповідають- Продавець CHAMPS
Анна, дякуємо Вам за замовлення та відгук)Нам дуже приємно,що Вам все сподобалось.Бажаємо гарних тренувань!Завжди Вам раді)
- Хосе М***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Низ коврика очень скользкий ,как и его верх ,ездит по полу ,при тренировках это некомфортно , лёгкий и тонкий чем раньше,протерли - сняли заводскую пыль ,его нельзя даже закрутить нормально,нет плотности в нём((( Заказывали много здесь ковров ,уже конкретно он отличается .
Раньше были похожие ситуации, вся партия отличная могла быть ,а 1 коврик мог быть вообще иной по материалам и характеристикам . Может сейчас и такая же ситуация. Но так не должно быть ,если меняете своего поставщика то и уведомить клиентов было б хорошо) На фото справа новый корвик. Будьте готовы ,что здесь как повезёт получаеться ,может быть отличный коврик и не очень(- Переваги:
- Приехал хоть не порваный
- Недоліки:
- Качество ковра плохое
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що цей килимок не виправдав ваших очікувань.
Хочемо зазначити, що дана модель повністю відповідає заявленим характеристикам: вона виготовлена з матеріалів, які не повинні ковзати по підлозі за умови правильної експлуатації. Зазвичай ковзання може виникати через специфіку покриття підлоги або наявність пилу, тому перед тренуванням рекомендуємо перевіряти чистоту як підлоги, так і самого килимка.
Якщо вам не підійшов цей килимок, ви можете повернути його протягом 14 днів з моменту отримання. - Хосе
Конечно хочу вернуть коврик и деньги . Признавайте ошибки - этотнормально ,не стоит оправдываться.
- Хосе
Доставка и так платная ,при возврате коврика вы так же оплачиваете доставку возврата , потеряли клиента своим халатным отношением в целом . Интереса решить ситуацию продавец не проявил . Не советую
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Хочу доповнити свій відгук та змінити оцінку.
Приїхав килимок з браком, спочатку був дуже засмучений. Залишив відгук та магазин дуже швидко відреагував. Надіслали безкоштовно новий килимок у відмінному стані.
Велика повага такому відповідальному бізнесу, що визнає помилки, швидко реагує на відгуки та виправляє ситуацію. Дякую!- Продавець CHAMPS
Олександр, дуже Вам дякуємо за зворотній зв'язок!Нам дуже важливо,щоб Ви залишились задоволені покупкою!Гарних тренувань) Завжди раді бачити Вас нашим клієнтом)
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Розчарований покупкою. Якщо ви продаєте товар по акції - це не повинно дорівнювати тому, що товар, має пошкодження, неякісний або бракований. Або одразу вказуйте у описі, що це уцінка або товар з ушкодженням. Бо нащо купляти щось заздалегідь пошкоджене? Риторичне питання.
- Переваги:
- Наче не ковзає по підлозі, в цілому розмір ок
- Недоліки:
- Якість викликає питання, багато дрібних цяток-проколів, ушкоджень. Якщо це новий товар, а не б/в, тому хотілось би, щоб він був відповідної якості та стану.
- Продавець CHAMPS
Олександр, приносимо наші вибачення, за незручності. Менеджер з Вами зв'язався для вирішення цього питання. Дякуємо!
- Олександр М***
Хочу доповнити свій відгук та змінити оцінку.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий + Рожевий
Наче й не поганий , але є брак , ще й немає доставки через Розетку , тому будьте готові доплатити більше 100 грн за доставку
- Переваги:
- Не поганий
- Недоліки:
- Брак
- Продавець CHAMPS
Марина,дякуємо за Ваш відгук! Невелика нерівність краю не є браком і не впливає на якість та використання килимка. Ми обов’язково врахуємо Ваш коментар для покращення продукції. Завжди Вам раді!
- Анна Х***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Фіолетовий
Отличный коврик, хорошо упакован для отправки, и качественный сам по себе
- Продавець CHAMPS
Анна, дякуємо за відгук!) Користуйтесь із задоволенням
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Оливковий
Коврик дуже якісний, колій співпадає з фотографіями. Недоліків не має
- Продавець CHAMPS
Тетяна,дякуємо Вам за відгук!Дуже раді,що Вам все сподобалось.Бажаємо гарних тренувань)Завжди Вам раді!
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний
Чудовий килимок. Помірно м'який.
Не сковзає.- Продавець CHAMPS
Світлана, дуже дякуємо Вам за відгук.Бажаємо гарних тренувань!Завжди раді Вам!
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Оливковий
Колір як на фото, насичений
Якість хороша
Легкий- Продавець CHAMPS
Анна, дякуємо Вам за відгук.Бажаємо гарних тренувань!Завжди Вам раді)
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Салатовий
Килимок для його отримала швидко, дякую. Він був якісно упакований. Якість килимка відмінна, не ковзає і це головне.
- Продавець CHAMPS
Юлія, дякуємо Вам за замовлення!Бажаємо гарних тренувань)Завжди Вам раді!
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Оливковий
Замовлення отримала вчасно, якістю задоволена!!! Дякую!!!
- Переваги:
- Дуже гарний килимок на свою ціну!
- Продавець CHAMPS
Наталія, дуже дякуємо Вам за відгук!Гарних тренувань)
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Фіолетовий
Хороший, качественный коврик. Не скользит. На ламинате держаться отлично.
- Переваги:
- Не скользит. Двухсторонний можно любой стороной положить.
- Недоліки:
- Нет, пользуюсь неделю
- Продавець CHAMPS
Юлія, дуже дякуємо Вам за відгук. Гарних тренувань!Завжди Вам раді)
- Максим Ц***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Салатовий
Коврик супер
- Продавець CHAMPS
Максим, дуже дякуємо за відгук)Раді,що Вам сподобалась якість килимка.Бажаємо Вам гарних тренувань)