Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Шампунь для інтенсивного відновлення Mood Intense Repair Shampoo, 400 мл

Код:  601939996
Оцінка користувачів 3.8/5
  • Катерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Самий обычный шампунь …очень жидкий такое себе…больше покупать не буду!Ничего особого

Доброго дня, Катерино.
      Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок. Нам прикро, що шампунь не викликав у вас позитивних емоцій, проте дозвольте з професійної точки зору пояснити його консистенцію та властивості.
      Бренд Mood є професійним італійським брендом, тому логіка побудови його формул суттєво відрізняється від мас-маркету. Густота шампуню у побутовому розумінні часто створюється штучно за допомогою дешевих синтетичних згущувачів та великої кількості солі. У складі Mood Intense Repair сіль як технічний згущувач відсутня, а для контролю текстури використано легкий кросполімер. Рідша консистенція професійних засобів - це норма, яка дозволяє продукту швидше пінитися, легше розподілятися по шкірі голови та економно витрачатися. Кількість активних речовин від цього не зменшується.
      Попри наявність класичного очищувача, у формулі присутні дуже м'які та делікатні ПАР, які часто використовуються в косметиці для дітей. Вони знижують агресивність очищення, що вкрай важливо для пошкодженого волосся, яке потребує регенерації.
      Шампунь містить унікальний рослинний протеїновий комплекс, який проникає глибоко в структуру волосини, зміцнює її зсередини та утворює захисну плівку на поверхні. Також формула збагачена пантенолом для зволоження та екстрактом журавлини, які працюють як потужний антиоксидант.
      Оскільки ви придбали великий професійний об'єм, спробуйте змінити спосіб нанесення-попередньо розтирайте шампунь у вологих долонях до утворення піни і лише потім наносьте на коріння. Пам'ятайте, що завдання будь-якого шампуню якісно та дбайливо очистити шкіру голови, підготувавши її до проникнення маски чи кондиціонера цієї ж серії, де концентрація відновлювальних компонентів є значно вищою.
      Дякуємо за вашу думку, адже вона допомагає розвінчувати міфи про те, що якісний шампунь обов'язково має бути густим як гель. Якщо знадобиться допомога у виборі засобу з іншою текстурою - наша команда завжди рада проконсультувати.
      З найкращими побажаннями, провідний технолог бренду MOOD.

• Анастасия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Обычный шампунь. За эти деньги есть на порядок лучше. Конституция жидкая. Я блондинка и мне сушит волосы . Заказывать больше не буду.

Переваги:
    Большой объем
    Недоліки:
    Жидкий, сушит волос

Шановна Анастасіє, дякуємо Вам за відгук про шампунь Mood Intense Repair Shampoo. Ми цінуємо Вашу думку і хотіли б прокоментувати деякі моменти з Вашого відгуку.

Ви звернули увагу на рідку консистенцію шампуню, і ми хотіли б пояснити, чому це може бути перевагою: рідка текстура шампуню часто є ознакою того, що у його складі відсутні штучні загусники, такі як сульфати (SLS, SLES), солі та силікони. Виробники якісної косметики для волосся свідомо уникають цих компонентів або зменшують їх концентрації, бо шампуні без загусників зазвичай мають більш делікатну миючу основу, яка дбайливіше очищує волосся і шкіру голови, не пересушуючи їх і не порушуючи природний pH-баланс.
      Відсутність агресивних компонентів знижує ймовірність виникнення подразнень, свербежу та лущення, що особливо важливо для чутливої шкіри голови. А також такі шампуні легше і швидше змиваються водою, не залишаючи на волоссі плівки, яка може обтяжувати його і призводити до швидкого забруднення. Формули зі збалансованним складом допомагають довше зберегти яскравість кольору, що є актуальним для пошкодженого волосся.
      Розуміємо, що Ваш досвід із використанням шампуню виявився іншим, і Ви відчули сухість волосся. Це дуже індивідуально, і реакція волосся, особливо освітленого, може залежати від багатьох факторів, включаючи його поточний стан та пористість. Можливо, для Вашого типу волосся потрібен продукт з більш інтенсивними зволожуючими та живильними компонентами у складі.
      Також звертаємо вашу увагу на головну функцію шампуню - очищення шкіри голови. Для зволоження, живлення та зміцнення волосся зверніть увагу на інтенсивні маски.
      Якщо Ви маєте сухе, пошкоджене волосся на блонді - радимо звернути увагу на маску лінії Keratin або ліпідну маску лінії Ultra Care. Також радимо спробувати шампуні цих ліній.
      Ми цінуємо, що Ви відзначили таку перевагу, як великий об'єм продукту. Дякуємо за Ваш час та відвертий відгук.
      З найкращими побажаннями, технолог бренду MOOD Олександр.

• Вера М***

качество прекрасное

Переваги:
    Волосы стали как шелк

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про шампунь Mood Intense Repair! Ми раді, що ви задоволені якістю та ефектом шовковистого волосся!

• Наталия М***

Шампунь хороший