- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 300
Зручне упакування. По два "стіки" в одному - окремому пакетику. Якраз - для перекусу і руки - чисті
- Переваги:
- Чудові цукерки для тих, хто не може/не хоче вчивати цукор
- Недоліки:
- Трохи дорого
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 300
Очень понравились конфеты! Самое то для тех, кто любит жевательные конфеты или кисленькие желейные конфеты. Эти конфеты достаточно твердые, но каждая конфетка состояит из 5 тонких слоёв пастилы, поэтому можно кушать по слоям :))
Они однозначно стоят своих денег. Хочется их кушать постоянно и интересно попробовать другие вкусы.- Переваги:
- Натуральные обалденно вкусные конфеты
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
- Татьяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
Очень вкусные, натуральный, точно такие же как bob snail, сынок ест с удовольствием
- Переваги:
- Идеальный состав, радует абсолютное отсутствие сахара
- MariaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 300
Смачна пастила, взяли коробку з 6 упаковок, в кожній упаковці по 2 палички пастили слайсами. По смаку схоже на Равлика Боба, тільки інша подача
- Переваги:
- Смачно і корисно
- АняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 300
Смачно і корисно. Жорсткі, трохи схожі на іриску за твердістю. Цукру нема тож кисленькі. В одній кольоровій пачці дві окремо упаковані цукерочки. Але я ніколи не можу зупинитись на одній :) Не калорійні, тож можна їсти і не боятись втратити форму.
- Переваги:
- Зручно брати з собою. На смак як справжні сушені ягоди, але їсти зручніше
- Недоліки:
- Іноді застряє в зубах , хоч і не так сильно як іриска. Жваник або теплий чай допомагають.
- Tatyana P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
Моей маленькой дочери, очень понравились конфеты. Главное для меня, это то что они полностью натуральные.