- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром
Ефектно виглядають, можна і на подарунок брати. У користуванні не проблемні, дно гріється швидко та рівномірно, металевими приборами не дряпається, ми звісно бережно користуємось, але якість очевидно хороша.
- Переваги:
- нержавіюча сталь з поліруванням, 5-шарове дно, зовнішній вигляд
- Недоліки:
- ні
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром
Дуже симпатичний набір, я навіть стала частіше готувати, магія нового класного посуду спрацювала!
- Переваги:
- красивий та якісний
- Анна Р***Продавець: Rozetka. Колір: Хром
Найгірша покупка. Купувала не тут. Якби раніше плдивмлась відгуки, не купувала б. Якість жахлива. Після першого ж використання жно каструлі потемніло і зявтлтсь темні цятки. Чистити посуд оцтом і кислотою я могла і старий. А новий купували для замовлення під час готування, а не для ттнг, щоб після першої ж каструлі макарон вона просто зіпсувалась. Посуд купувала як подарунок собі до дня народження. Настрій зіпсований. Кошти витрачені даремно. Навіщо ви пишете про кість, якщо товар зовсім не якісний. Краще б доплатили і купила інший.
Доброго дня.
Потемніння дна та поява темних цяток після першого використання не є корозією чи псуванням матеріалу. Посуд виготовлений з нержавіючої сталі, і такі сліди можуть з’являтися через контакт металу з крохмалем (макарони), мінералами у воді або різку зміну температур. Це особливість нержавіючої сталі, яка може проявлятися навіть у новому посуді та усувається без шкоди для експлуатації.
Водночас ми розуміємо ваше розчарування, особливо з огляду на те, що покупка була зроблена як подарунок для себе. Якщо після очищення зовнішній вигляд або експлуатаційні властивості вас не влаштовують, ви маєте право звернутися до магазину, де був придбаний набір, для обміну або повернення товару відповідно до правил продавця.
За потреби ми також готові допомогти з підбором іншої серії посуду Krauff, яка краще відповідатиме вашим очікуванням щодо матеріалу та догляду. - Ірина З***
Добрий вечір, в мене така ж сама ситуація як і у вас, купила для себе в подарунок на їхньому сайті і після першого використання зʼявилися чорні плями я така засмучена. До цього були набагато дешевші і такого не було((( Обіцяли звʼязатися і тиша!!!
- Наталя З***Продавець: Rozetka. Колір: Хром
Найгірший посуд. Якість рівня Китаю задорого. Наврядчи це нержавійка, бо при використанні проводить себе дивно. Такі висновки бо з посудом з нержавійки іншої фірми за 5 років щоденного використання все добре, ніяких потемнінь чи ознак окислення немає. А цей красивий до першого використання!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знаю що це, але на мою думку це не нержавійка. Бо маю у використанні посуд зі справжньої нержавіючої сталі. Є з чим порівняти!
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися власним досвідом.
Набір Krauff Smart Chef виготовлений з нержавіючої сталі, однак різні серії та марки сталі можуть по-різному реагувати на склад води, інтенсивність нагріву та перше використання. Потемніння або зміни відтінку після першого приготування найчастіше пов’язані з мінералами у воді або різким нагрівом і не є ознакою іржі чи небезпечного окислення. Зазвичай такі сліди легко усуваються лимонною кислотою, оцтом або спеціальними засобами для догляду за нержавіючою сталлю.
Разом із тим ми розуміємо ваше розчарування, особливо якщо маєте досвід тривалого користування посудом інших брендів і очікували іншого результату.
Якщо зовнішній вигляд або характеристики товару не відповідають вашим очікуванням, ви можете скористатися можливістю обміну або повернення через Rozetka відповідно до правил маркетплейсу.
Дякуємо за чесний зворотний зв’язок — він важливий для нас і допомагає іншим покупцям зробити зважений вибір.
- ОксанаПродавець: Rozetka. Колір: Хром
Найгірший набір посуду не за "5 копійок". Одразу після початку користування дно у всіх каструлях потемніло, наче відбувся процес окислення. Якщо миєте в посудомийні, то будьте готові, що за 2-3 місяці фарба з кришок почне сходити плямами. Наразі, після 3 років користування її зовсім немає. Через 2 роки днище вже почало деформуватися. Не раджу!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
Дякуємо за ваш детальний відгук.
Посуд із нержавіючої сталі потребує дбайливого догляду. Потемніння на дні може виникати внаслідок перегріву або використання жорсткої води, а також при митті в посудомийній машині — особливо якщо обирається агресивний мийний засіб або високотемпературний режим. Щодо зовнішнього вигляду кришок — їх покриття дійсно може з часом втрачати однорідність у разі тривалого миття в машині. Саме тому ми рекомендуємо ручне миття, щоб зберегти зовнішній вигляд посуду надовго.
Якщо ж виріб втратив свій вигляд або функціональність, ви можете звернутися для обміну або повернення у місце придбання або через наш офіційний сайт.
Бажаємо вам вдалого досвіду з іншими моделями Krauff.