Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Столик для ноутбука UFT T26 17" з активним охолодженням

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Візір С***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Купували цей столик на подарунок. Загалом якістю залишилися задоволені: наш екземпляр прийшов без сколів, потертостей чи подряпин, усе виглядало акуратно.

Але дуже здивувало розташування вентиляторів. Вони дують не на ноутбук, а фактично вниз, на ноги користувача. На мою думку, активне охолодження ноутбука має працювати навпаки: додаткове повітря повинно подаватися до нижньої частини ноутбука, а не від нього.

Ще один нюанс: вентилятори жорстко впаяні в пластиковий корпус, тому просто змінити їхнє положення неможливо. У результаті довелося перевертати весь блок (вклала фото) вентиляторів і самостійно робити додаткову захисну решітку (вклала фото), щоб у пропелери нічого не потрапляло.

Особисто в мене після доопрацювання вийшло досить гарно і тепер охолодження працює як треба. Але, погодьтеся, купуючи готовий виріб, не дуже хочеться одразу братися за його доопрацювання.

За якістю самого столика претензій немає, але конструкцію системи охолодження виробнику точно варто переглянути.

Переваги:
    Приэмний на дотик
    Недоліки:
    Вентилятори дують в зворотньому напрямку
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Ситуація наступна - зламала я ногу. Буває. Слава Богу, робота сидяча і з дому, але, курча, ну незручно на дивані з ноутом!Полізла дивитися варіанти вирішення проблеми, і наткнулася на цей столик. Сьогодні отримала, зібрала - народ, це ідеально! Висота регудюється, кулер працює, мишку є куди поставити, і навіть ящичок для всіх зарядок і канцелярки! Навіть підставка для горнятка з кавою є! Народ, я вас люблю)

Переваги:
    швидка доставка,зручний столик
  • Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Продавець відправвив зовсім інший товар

• Микола М***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Столик дуже гарний та якісно зроблений! Доставка швидка. Дуже сподобався!

Переваги:
    Одні
    Недоліки:
    Недоліків немає
    • Продавець  Catchgoods

Доброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що столик Вам сподобався та Ви оцінили його якість
      Раді, що і доставка була швидкою.
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Илья Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Товар дуже сподобався, якісно та практично, замовлення швидко опрацювали та доставили без затримок!

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що столик Вам сподобався та Ви залишилися задоволені якістю і швидкістю доставки
      Нехай і надалі користування буде зручним та комфортним!
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Магдалина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Очень удобный столик, охлаждение реально помогает

• Продавець  Catchgoods

Дякуємо за чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що столик виявився зручним у користуванні, а активне охолодження дійсно допомагає в роботі
      Бажаємо вам продуктивної роботи та максимального комфорту щодня! Якщо з часом з’являться додаткові враження — будемо раді вашому зворотному зв’язку

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

На сайті одна інформація про товар, по факту отримали не повної комплектації. Продавець навіть не читає повідомлення

Вітаємо
      Вибачаємось за цю помилку, на жаль невірно вказана назва, наразі картка відредагована і все відображається коректно
      Якщо бажаєте повернути товар то можете без проблем це зробити

• Надежда Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Столик непоганий, але в комплекті немає лампи

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Не потрібно зазначати того, чого не має у комплекті
  • Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Столик дійсно хороший. До нього претензій немає. Єдиний мінус - разом з столиком зазначався подарунок usb лампа, якої так і не побачив(

Дякуємо за довіру до нашого магазину
      Вибачаємось за цю помилку, на жаль невірно вказана назва, дякуємо що наголосили на цьому, в найближчий час виправимо цю помилку
      Гарного Вам користування

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Купляв дружині. Їй дуже сподобався. Зручний. Якісна збірка. Затискачі рівня ніжок добре тримають рівень.

Переваги:
    Якісний і зручний

Дякуємо за довіру до нашого магазину
      Гарного Вам користування

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Якісний столик, зручні положення регулювання куту нахилу

• Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Столик чудовий, але у рекламі був вказаний подарунок, лампа, і вона була відсутня в посилці. чому?

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Було б добре, якби ніжки могли регулюватися не попарно, а кожна окремо. Також процес зміни висоти цих ніжок трохи займає часу. Можна було б покращити цю частину виробу.

Переваги:
    Загалом чудова річ. Гарно вирізане, вентилятор працює, шухлядка хоч мала, але є.
    Недоліки:
    Дрібні та субʼєктивні.
  • Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Столик дуже гарний і вигладає стильно, але немає дроту живлення для вентилятоів. На упаковці немає інформацї яка має бути комплектація товару. Який саме дріт потрібно для живлення вентиляторів?

Переваги:
    Виглядає стильно
    Недоліки:
    Немає у комплекті дрота для живлення вентиляторів.
    • Продавець  Catchgoods

Дякуємо за те, що обрали столик нашого бренду.
      Бажаємо приємного користування!

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Швидка доставка, відмінна якість!

• Продавець  Catchgoods

Дякуємо за те, що обрали столик нашого бренду.
      Бажаємо приємного користування!

• Єва Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Cтолик пришел весь в пыли, потёртостях и открытой поврежденной коробкой, выдвижной отсек очень хлипкий, сам столик не соответствует фото на сайте ( стоит пластиковая защелка вместо магнитного фиксатора, пластиковые барашки вместо бамбуковых).

Переваги:
    Недоліки:
    Пришёл грязный, хлипкий, потоки воздуха от вентиляторов обдувают сам ноутбук и вместо того что бы выводить его.
    • Продавець  Лоукостер

Дякуємо за зворотній зв'язок, ми впевнені у нашому товарі, тому без проблем можемо замінити товар на новий.

• Інна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Дуже корисна і якісна річ. Працюю в офісі за ноутом...від постійного сидіння боліла спина. Завдяки столику з'явилася можливість працювати стоячи. Про біль в спині вже забула. Столик сам по собі дуже якісно зроблений, має багато кутів нахилу столєшніци і 3 варіанти регулювання висоти. Але найбільше подобається його стійкість. Не хитається.
    Хто шукає собі такий девайс, рекомендую звернути увагу.

Дуже дякую продавцю за крутий сервіс та швидку доставку.

Переваги:
    Все
    • Продавець  Catchgoods

Дякуємо Вам за відгук, приємного користування!

• Юрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Покупав для дружини. Вона в захваті, калібровка під неї зайняла хвилин 5. Недоліків не побачив, за винятком - на мою думку та виїмка для телефону/чашки там не потрібна взагалі, вона чутливо обмежує простір руху мишки, але то таке. До речі, дякую Лоукостеру, оперативно доставили.

Переваги:
    якість і параметри регулювання, ціна
    Недоліки:
    виїмка для телефону
    • Продавець  Лоукостер

Дякуємо Вам за відгук, приємного користування!

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Звичайно хто я такий щоби вам щось рекомендувати, але столік мені більше сподобався, аніж не сподобався. Загалом я би йому поставив 4+

Переваги:
    Зручний, дерев'яний з міцними ніжками, на яких до речи присутній механізм висування, також є механізм регулювання самої підставки під ноут, також є упор, начебто все продумано.
    Недоліки:
    Маленькій виріз під телефон, нема виріза під чашку, не зрозуміло навіщо зроблено висувний ящик
    • Продавець  Лоукостер

Доброго дня, дякуємо Вам за відгук, ящик для флешок/кабелів для телефону і тому подібне, дякуємо Вам за відгук, приємного користування)

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Очень качественно сделанный столик/подставка, добротный материал, стильный внешний вид, кулеры работают, регулируется угол наклона, цена отличная, доставили в течении 3-х дней с момента заказа

Переваги:
    Цена, функционал, материал отличный, устойчивый на диване, регулируются ножки по высоте
    Недоліки:
    Нет встроенного кондиционера, чтобы охлаждал воздух в помещении
    • Продавець  Лоукостер

• Сергей В***

Це найкращий дерев'яний столик. Він дерев' яний і з вентилятором. 10/10

Переваги:
    Дерев'яний
    Недоліки:
    Хочется купити ще один
    • Продавець  Catchgoods

Доброго дня, дякуємо за відгук, ми будемо намагатись покращувати наш сервіс

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Зручний столик. Зроблено якісно. Все працює.

Переваги:
    З часом побачимо.
    Недоліки:
    З часом побачимо.
    • Продавець  Лоукостер

• Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Гарний столик за свої гроші. Якісь матеріалу відмінна. Вентилятори працюють(якщо в когось ні, то треба засунути роз'єм наполовину), крутяться з нормальною швидкістю.
    Про можливі мінуси почитайте в інших відгуках, знаючи їх все одно обрав цей товар.

Переваги:
    Висоту ніжок можна зробити дуже високо, якісь чудова, великий вибір нахилів.
    Недоліки:
    Виріз для мобільного/чашки зайвий(може заважати користуватися мишкою)
    • Продавець  Лоукостер

• Виктория П***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Гарний якісний столик, ніжки регулюються на 3 положення по висоті, кабель під'єднується через usb

Переваги:
    Все регулюється
    Недоліки:
    Дуже тоненький дріт
    • Продавець  Лоукостер

Дякуємо Вам за відгук про товар, врахуємо це в майбутньому виробництві приємного користування!

• Никита Р***

Приветствую.
    Пользуюсь данным изделием на протяжении вот уже 3 недель и мне есть что о нём поведать.

Начну с плюсов:
    - Столик пришёл быстро, и хорошо упакованным.
    - Имеет лаковое покрытие и практически лишён острых углов, а внешний вид не отличается от фотографий на сайте.
    - Горизонтальная (съёмная) ножка сидит уверенно, что способствует фиксации ноутбука в режиме поднятой поверхности стола.
    - Выдвижное отделение исправно и не имеет ярко выраженных дефектов.
    - Возможна фиксация высоты

Теперь, что касается спорных моментов:
    - Есть углубление для стаканов, но не слишком глубокое, а потому доверия, лично у меня, оно не внушает.
    - Также имеется отверстия для смартфонов, но если Ваши мини-лопатки 2019+ годов, то для Вас эти вмятины бесполезны.
    - С одной стороны, наличие активного охлаждения стоило бы отнести к плюсам, но не в том случае, когда оно применяется к Вашим ногам. Не знаю, баг это или фича, но в моём случае 2 шустрые вентушки вытягивали воздух из под ноутбука и обдавали им мои коленки. Фиксится это дело "сменой полярности" (главное не сильно затягивать шурупы, в противном случае пластиковый корпус может треснуть).
    - Имеется возможность изменять уровень наклона верхней части столика, но из-за корпуса с вентиляторами, последняя черта фиксации не доступна.

Минус:
    - Цена. Как по мне, цена (даже со скидкой) немного завышена.

В общем и целом, покупкой остаюсь доволен.

Переваги:
    Быстрая доставка, качественная лакировка, многофункциональность.
    Недоліки:
    Цена и качество сборки.
    • Продавець  Catchgoods

Щиро вдячні вам за відгук, приємного користування!

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Столик подошел для ноутбука, комфортно работать на нем, охлождает тоже хорошо, покупкой довольна, удобно , что товар можно ролучить через Розетку.

Переваги:
    Цена со скидкой, качество материала, получение заказа через Розетку.
    • Продавець  Catchgoods

Доброго дня, щиро Вам вдячні, що обрали наш товар на сайті Розетка, будемо і надалі старатись радувати вас товарами та сервісом!

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Класний столик, дуже зручний. Виготовлений добротно, нічого не скрепить і не стукає. Дерево на дотик дуже приємне. Вентилятори працюють тихо. Доставка 2 дня.

• Продавець  Catchgoods

Доброго дня, щиро вдячні що обрали наш товар на сайті Розетка, будемо і надалі старатись радувати вас товарами та сервісом!

• Тамара Л***
    Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий

Столик гарний, гладенький виглядає стильно. Кулери працюють доволі тихо. Але..... Хоча на на зображенні є виїмка під склянку, насправді її немає, це для мене не мінус, але все ж таки... Бокова шухлядка чомусь при висовуванні тіліпається, що виглядає не дуже круто і до того ж через це вона погано рухається. Ніжки столика досить нестійкі, навіть при легкому зсовуванні столика вбік вони зразу ж підгинаються. Це може стати проблемою і закінчитися розбитим ноутом або посудом. До того ж в деяких місцях відбитки якоїсь білої речовини, можливо клею. Все це наводить на думку, що столик або вже був у використанні, або його зробили у якому-небудь гаражі і продають під виглядом UFT. Шкода, бо гроші платились, як за нову річ.

Переваги:
    Вигляд, відсутність виїмки для склянки.
    Недоліки:
    Розхитана бокова шухлядка, нестійкі ніжки, незрозумілі білі плями.
    • Продавець  Лоукостер