Відгуки покупців про Рюкзак міський Tigernu T-B91139A для навчання роботи тренувань університету міста подорожей шкільний чоловічий жіночий міцний легкий спортивний дорожній водонепроникний універсальний надійний портфель в школу для студента хлопчика дівчинки Чорний
Є в наявності
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Зручний, якісний. Швидко відправили. Рекомендую)
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Купувала в подарунок, все сподобалось. Гарна якість, місткий, акуратно і стильно виглядає
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Гарний рюкзак за свої гроші
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Зручний рюкзак як для поїздок, так і для міста та повсякденного використання. Місткий, якісно зроблений, є кодовий замок і USB-порт — дуже практично. Все сподобалося.
- Переваги:
- Якість. Замок. Порт USB.
- Продавець MARITIM
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Ваші добрі слова мотивують нас і надалі працювати з турботою про кожного покупця. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Бажаємо лише приємних покупок!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: MARITIM
Дуже класний рюкзак! Якісно пошитий, міцні матеріали, усе продумано до дрібниць. Окремий плюс — вбудований кодовий замок, у подорожах це дуже зручно й додає спокою за речі. Покупкою повністю задоволений.
- Переваги:
- Кодовий замок. Якість. Зручний для подорожей.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець MARITIM
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Гарний рюкзак, легкий ,але місткий ,водонепроникний,є відділ для ноутбука ,все якісно зроблено
- Переваги:
- Легкий ,зручний