Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Робот для миття вікон розумний мийник віконний пилосос для мийки скла дзеркал вітрин кафелю автоматичний склоочисник з пультом дистанційного керування

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UkrainianFinds

Миє швидко і якісно. Все відповідає опису. Надійний прилад.

• Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: UkrainianFinds

Придбав батькам. Звісно, що спочатку боялись, і типу ну його, самі будем мити як завжди... Але вговорив - прив'язали, причіпили на вікно, запустили. Одним словом: тепер в баби з дідом новий улюблений онук у хаті - робот для вікон Богдан - йому даже і'мя вже дали) холять і лелеять краще ніж мене в дитинстві.

Переваги:
    миє добре, вікна аж блищать
    Недоліки:
    боюсь батьки на нього хату перепишуть
    • Продавець  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наш робот для миття вікон виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Родион Н***
    Відгук від покупця. Продавець: UkrainianFinds

Відповідає опису, виконує свою роботу якісно. Дякую і рекомендую!

• Анатолій С***
    Відгук від покупця. Продавець: UkrainianFinds

Працює добре, з вікон не відпадає. Автоматичного режима цілком достатньо, вимиває нормально по всіх кутках і вздовж рам. Але для перфекціоністів є і ручний режим - якщо здається ніби десь не так пройшовся))