Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Клавіатура Xtrike ME (GK-980) 6 colors-LED Mechanical Red Switch USB Black (GK-980)

Оцінка користувачів 4.27/5
  • Юрец
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська

Вирішив замінити свою стару мембранну клавіатуру цією механікою. Вибір зупинив на цій, тому що вона з червоними свічами, а вони тихіше за сині, ну і тому що батьки мене обмежили в бюджеті до тисячі гривень.
    Тому вирішив спробувати цю, вона повнорозмірна (не тклька) і почитавши відгуки вирішив зупинитись на цій, вона не дорога і більш менш з нормальними відгуками.
    По факту маю кайфову механіку за сімсот гривень, працює чудово, порівнювати з попередньою, то ця гучніше при натисканні але я вже звик і відгук в цієї чіткіше і швидше (набагато швидше).
    Я задоволений

Переваги:
    Ціна, прикольна підсвітка, якісні перемикачі
    Недоліки:
    Не має

Юрій, дякуємо за докладний та щирий відгук! Приємно чути, що клавіатура XTRIKE ME GK-980 перевершила ваші очікування, особливо як перший досвід з механікою. Ви зробили вдалий вибір, зважаючи на бюджет — червоні свічі справді тише та мають приємний хід. Бажаємо вам ще більше задоволення від роботи та ігор із новою клавіатурою!

• Покупець

Шикарна клавіатура за свої кошти

Недоліки:
    нема

Дякуємо за вибір механічної клавіатури XTRIKE ME GK-980 6 colors-LED Mechanical Red Switch USB і за високу оцінку
      Приємного подальшого користування))

• Анатолій Н***

Купив цю клавіатуру на заміну своєї попередньої (не механічної).
    Дуже пообаються тактильні відчуття під час використання, хід клаіш на механіці - кайфовий))
    Спеціально обирав серед клавіатур з червоними свічами, щоб була не дуже гучний звук при натисканні на клавіши і цей тип свічів виправдав мої очікування.
    Коли купував була зничка, тому вважаю, що зробив оптимальний вибір серед багатьох пропозицій механічних клавіатур. Раджу всім, хто шукає норм механіку не за всі кошти світу.

Переваги:
    Якість матеріалів, тихий хід, червоні свічи,приємна ціна
    Недоліки:
    не виявлені

Анатолій, вітаємо! Дякуємо Вам за вибір і високу оцінку клавіатури XTRIKE ME, і за розгорнутий відгук.
      Приємного вам користування вашою клавіатурою!

• Ирина

Хорошая механическая клавиатура. Покупали сыну для игр и учебы после клавиатуры ножничного типа. Выбирали между этой и Hator. Основными критериями выбора было: полноразмерная, красные свитчи, не очень громкая, не очень высокие клавиши и в целом та часть клавиатуры, где находятся руки (чтобы кисти рук не уставали и не нужно было захламлять стол подставкой для рук), пластиковая основа (иногда бывает, что металлическая бьёт статическим (?) током), сдержанная подсветка (не как новогодняя ёлка с гирляндами, которая бьёт в глаза), клавиши черного цвета (а не на половину из белого пластика ради яркой подсветки), что придает клавиатуре нормальный внешний вид и при дневном свете. Прочитали много отзывов и посмотрели массу обзоров на Ютубе и, исходя из всего увиденного/прочитанного, остановились на этой. Всем нашим критериям выбора она полностью соответствует. Плюс вменяемая цена по скидке- не за все деньги мира. Сын доволен. Пользуется уже 10 дней, привык к ней (это его первая механическая клавиатура) дня за два. Подсветка красивая. Хорошо подсвечивает латыницу в темноте. Днём клавиатура тоже выглядит достойно. Лучше, чем на картинках в описании. Не громкая. По крайней мере, пока. Можно даже сказать, что такая же, как мембранная. :) Единственным минусом на текущий момент для нас есть то, что нет возможности менять цвет подсветки и сделать её однотонной. Но на фоне всех плюсов, для нас это не критично. Как будет дальше- покажет время. Если что-то будет не так, дополню свой отзыв. А пока рекомендую. Спасибо Розетке!

Переваги:
    Негромкая, красные свитчи, красивая сдержанная подсветка, внешний вид, не ездит по столу, не легкая, цена со скидкой
    Недоліки:
    Нельзя менять цвет подсветки

Вітаємо, Ірина! Дякуємо Вам за вибір механічної клавіатури XTRIKE ME і за такий розгорнутий відгук і високу оцінку залишену на сайті.
      Бажаємо приємного тривалого користування клавіатурою!

• Володимир К***

Це моя перша механіка. Купив тому що вона з червоними свічами, які тихіше ніж сині. Мені вона подобається - дуже кайфова клавіатура. Звикаю після мембранки до механіки, поки що все гуд.

Переваги:
    Прикольна клавіатура, червоні свічі, якісні матеріали, важкенька на столі стоїть вкопана
    Недоліки:
    Відсутні режими пересвічування лише можливо зменшити/збільшити яскравість підсвітки або зовсім відключити, але режимів пересвічування немає

Володимере, дякуємо вам, що обрали механічну клавіатуру XTRIKE ME і за те, що залишили розгорнутий відгук про неї!
      Приємного вам користування!

• Тарас О***

Це моя перша механічна клавіатура, купив,щоб грати і тайпати, коли потрібно багато працювати на текстами. Клавіши просто з чудовою віддачею. Мені дуже подобається їх відгук.

Переваги:
    Червоні свічи - відпрацьовують просто КАЙФ, українська розкладка
    Недоліки:

Тарас, дякуємо Вам за вибір клавіатури XTRIKE ME і за залишений відгук!
      Приємного Вам користування!

• Володимир І***

Вперше беру механічну клавіатуру,хотів теж отримати досвід користування,бо читав багато та бачив що хвалять мех клавіатури,як в роботі так і в іграх.Перші враження - важкенька,добротно зібрана,товстенький шнур(непоганий),клавіші приємні(незвичне постукування при натисканні,але після мембрани думаю звикну), натискання легке,знімаються клавіші теж легко,комбінації клавіш працюють нормально на підсвітку клави та на інші ф-ї(звук,яскравість і тд).В цілому за свою ціну,тим паче в розстрочку ,топ.Єдиний нюанс (що аж трохи насторожив спочатку) - на старому пк на мат платі 1155 Asrock h61m vg3 були постійні відкисання від usb портів...Тобто час від часу переставала бачитися системою,доводилося перепідключати...В чому питання не зрозумів,або живлення не вистачає з портів,або підроздовбані,не знаю... Думав вже брак,але підключив до новішого пк на мат платі Asrock z390 pro4,і все працює без таких моментів.В основному вона там і буде працювати,тому норм.Досвід першої механіки в принципі позитивний,хоч трохи і незвичний)але це питання часу думаю...В цілому дуже задоволений клавіатурою...Хто вперше бере механіку не пожалкуєте думаю...

Переваги:
    Ціна,якість
    Недоліки:
    За таку ціну в принципі немає

Дякуємо за такий розгорнутий і корисний відгук
      Раді чути, що перший досвід користування механічною клавіатурою виявився позитивним.
      Дякуємо за рекомендацію - вона точно буде корисною тим, хто лише планує перейти на механіку. Бажаємо приємної роботи та захопливих ігрових сесій!

• Світлана Л***

Клавіатура тільки приїхала повністю ігрова та підходить для ігор краще ніж мембрана.

Переваги:
    Всі
    Недоліки:

Дякуємо за відгук! Раді, що клавіатура XTRIKE ME GK-980 вам підійшла та виправдала очікування в іграх.
      Нехай служить довго та приносить тільки комфорт і задоволення у використанні!

• Богдан П***

Гарна клавіатура.
    Червоні шифти дуже добрі.Підсвічування регулюється. Можна виставити, щоб не заважало грі та не було занадто яскравим. Важкенька, тому на столі стоїть впевнено та не ковзає.

Довелось звикати до форми клавіши "Еnter" та глибини натискання клавіш.
    Але то дрібниці.

Трохи засмучує, що неможливо зробити підсвічування всієї клавіатури одним кольором. Але я знав, що беру клавіатуру без цієї функції.
    Доречі, режими підсвічування перемикаються комбінацією FN+ScrLk.

З недоліків: Чомусь не працює комбінація Windows+Shift+S, яку використовують для скріншотів (додаток "Ножиці"). Але я знайшов рішення - причепив додаток на кнопку "Print Screen".

Переваги:
    Червоні шифти. М'яке підсвічування.
    Недоліки:
    Не працює комбінація Windows+Shift+S (одночасно).

Вітаємо, Богдане!
      Дякуємо за вибір механічної клавіатури XTRIKE ME GK-980 і за розгорнутий відгук!
      Зичемо Вам приємного подальшого користування)

• Руслан М***

Довольно шумный ход кнопок, сравнительно с более дорогой клавиатурой с аналогичными переключателями. Некоторые кнопки нажимаются с неприятным потрескиванием!
    Размер указан не верно: По факту она 437 × 130.
    Русская и украинская раскладка не подсвечивается.

Переваги:
    Внешний вид, стоимость.
    Недоліки:
    Громкий ход кнопок.
  • Дмитрий А***

В характеристиках указано кількість одночасних натискань клавіш 29, я натискаю 5 клавіш одночасно, на шосте натискання половина клавіш не реагує, якщо затиснути 7 клавіш, то на восьме жодна клавіша не реагує, в іграх це дуже сильно заважає, коли тобі треба натиснути клавішу, а вона не відповідає, що взагалі з цим робити?

Переваги:
    Не виявив
    Недоліки:
    Дуже гучна
  • Богдан Б***

Почти на всех кнопках в той или инной мере слышен скрип пружин, нашел только пару кнопок с приятным характерным щелчком который должен быть на ВСЕХ клавишах. Ах да, во вкладыше написано что синие свитчи, а по факту стоят красные. Если загуглить эту клавиатуру и посмотреть, то там в описании и на фото синие свитчи, как-то странно.

Переваги:
    не нашел
    Недоліки:
    скрепят пружины

Вітаємо, Богдане!
      Нам дуже прикро читати, що ви не задоволені спрацюванням клавіш клавіатури Xtrike Me. В нас є декілька питань у зв'язку з вашим відгуком.
      Підкажіть будь ласка, де ви купували саме цю клавіатуру, тому що згідно відгуку, це відбулося не з сайту ROZETKA. На сайті ROZETKA продається модель клавіатури Xtrike Me GK-980 з червоними свічами, ця інформація зазначена в описі до товару, в характеристиках, є фото на яких показано, що свічі - червоні. Червоні свічі не дають такого звуку, як сині, тому можливо ви і не чуєте звуку, який "характерний" для синіх свічів?

В любому випадку, якщо ви придбали клавіатуру на сайті ROZETKA ви маєте можливість обміняти або повернути товар, який вам не підійшом з якихось субєктивних причин, якщо товар в належному стані, збережено розрахунковий документ, товарний вид, споживчі властивості, цілісність, неушкодженність всіх частин упаковки і самого пристрою, наявні пломби, ярлики, захисні плівки, заводське маркування.
      Більш детально ознайомитися з можливістю повернення продукції можна використовуючи це посилання: посилання

• Ирина

Если Вы покупали клавиатуру здесь, на Розетке, то свичи у Вас красные. Это есть и в описании товара, и указано на упаковочной коробке клавиатуры. Потому и скрипов никаких нет. С красными свичами. Определитесь, что Вы хотите и покупайте именно это. Вот и всё.:)

• Олександр К***

вимикається інколи,не реагує на жодну клавішу,допомагає тільки перезагрузка,дуже приємно коли набрав сторінок 5 тексту,жодної інструкції,й доступного софту,особисто мені не сподобалось

Переваги:
    механіка
    Недоліки:
    висне,немає ї інструкції,сервісні комбінації доводиться визначати методом спроб