Відгуки покупців про Відро для сміття сенсорне автоматичне 12 л із датчиком руху IPX5 для кухні, ванної кімнати та офісу, сіре (49676103)
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Білий
Я замовляла відро для сміття на 12 літрів, прийшло на половину менше і розбите,але замітили це вже вдома
- Продавець Brands_Market7777
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що ви зіштовхнулися з такою ситуацією, і ми прагнемо допомогти у її вирішенні:
Розмір та модель: У нашому асортименті представлена одна модель цього сенсорного відра, яка за заводськими специфікаціями має об'єм 12 літрів. Ми завжди відправляємо саме цю позицію, проте розуміємо, що візуально компактні габарити можуть сприйматися інакше.
Пошкодження: Нам щиро прикро, що товар приїхав пошкодженим. Ми завжди перевіряємо та пакуємо товари перед відправкою, але, на жаль, під час транспортування поштою можуть траплятися прикрі форс-мажори.
Вирішення ситуації: Наш менеджер незабаром зв'яжеться з вами для уточнення деталей по даній ситуації, щоб знайти найзручніше рішення цієї проблеми.
Бажаємо вам гарного та спокійного дня!
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Білий
Все добре, можна рекомендувати!
- Продавець Brands_Market7777
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір
- Закорчемна М***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Білий
Працює. За свою ціну якісь чудова. Швидко заряджається, містке. Замовлення швидко опрацювали та надіслали.
- Вера Ф***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Білий
Не расчитала с объёмом.Оно слишком маленькое для кухни.Поставили в туалет.Там оно в самый раз.
- Переваги:
- Прикольное ведро,занимает немного места,но вместительное.
- Недоліки:
- Иногда самостоятельно открывается,закрывается.
- Продавець Brands_Market7777
- Дмитро А***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Білий
Відро сподобалось. Виконує свої функції на 100%. Живиться не від батарейок, а від USB, що є великим плюсом, як на мене.
- СЕРГІЙ С***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Білий
Все чудово працює. Швидко відправили. Швидка доставка
- Денис В***Продавець: Brands_Market7777. Колір: Білий
Товар (ведро) совершенно не соответствует описанию и фото.
Питание от usb а в описании написано что от батареек (3шт. АА) габаритные размеры, форма, и внешний вид полностью отличаются от фото и описания- Переваги:
- Недоліки:
- Не соответствует описанию
- Продавець Brands_Market7777
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук та увагу до нашого товару.
Хочемо надати роз'яснення щодо зазначених вами пунктів:
Зовнішній вигляд та форма:
Зображена на ваших фото з відділення пошти модель повністю відповідає заявленій конструкції: овальна форма, сенсорна панель на кришці та декоративна смужка.
Відро на пошті знаходиться у захисному транспортувальному пакеті, що може дещо викривляти візуальне сприйняття форми під час швидкого огляду.
Габарити та об'єм (12 л):
В описі товару вказані офіційні габарити від заводу-виробника, які вимірюються по зовнішніх крайніх точках корпусу.
Визначити точні сантиметри та об'єм виробу без вимірювальних приладів безпосередньо у відділенні пошти складно.
Тип живлення:
Сучасні серії даних сенсорних відер оснащуються акумулятором із зарядкою через USB (що усуває потребу постійно купувати та міняти батарейки типу АА). Ми вже актуалізуємо цей параметр в текстовому описі картки.
Ви скористалися своїм правом оглянути товар при отриманні та відмовилися від посилки у відділенні, тому не зазнали жодних фінансових чи часових витрат на процедуру повернення.