Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ліхтар EMOS (P3535)

Оцінка користувачів 3.14/5
  • Леонід Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний із зеленим

це не ліхтарик, а мотлох, який точно не вартий своїх грошей навіть зі знижками і бонусами. Його на здачу замість цукерок в ларьках треба роздавати, і то не братимуть.
    Перший день: прийшов розрядженим "в ноль" (не вмикається). Ставлю на зарядку -- заряджався 5 годин від павербанка (неприємно здивований, але всяке буває).
    Клацаю -- все чудово, все подобається. Кладу на полицю.
    Проходить два дні (без використання)... клацаю -- не вмикається: розряджений "в ноль".
    Дуже розчарований.

Переваги:
    добрі три режими
    Недоліки:
    довга зарядка і швидка розрядка, навіть без використання

Леонід, доброго дня! Дякуємо, що обираєте продукцію Emos.
      Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Це не є нормальною роботою пристрою. На товар діє гарантія 12 місяців - зверніться, будь ласка, до сервісного центру Rozetka. У разі підтвердження несправності ліхтар буде замінено на новий

• Олександр Р***

Працює добре.
    Але поворотний фіксатор вже не тримає у необхідному положенні.

Недоліки:
    поворотний фіксатор вже не не тримає
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний із зеленим

Купив. Включив. А виключити не можу....

Переваги:
    Недоліки:
    Не викоючається
  • Валерий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний із зеленим

Хороший фонарь, отлично светит и держит заряд, расстроило только крепление на голову. Первое время держался нормально на голове, а со временем трещетка *расхлябалась* и уже не держит в том положении, в каком хочу.

Переваги:
    s
  • Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний із зеленим

Фонарь хорошо держится на голове. Радует наличие прищепки и возможность снять фонарик с ремня.

Переваги:
    возможность заряжать акумулятор от зарядки смартфона или от ПК, индикатор процеса заряжания, функция запоминания режима
    Недоліки:
    не обнаружил
  • Виталий Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний із зеленим

Отличный фонарик. Постоянно использую в походах и при монтаже на улице. Удобно, что можно заряжать от PowerBank'a. Качественный материал корпуса.

Переваги:
    Хорошая яркость, встроенная АКБ, зарядка от USB,быстросъемное крепление.
    Недоліки:
    Не обнаружил.
  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний із зеленим

Придбав у Розетці. Доволі непоганий ліхтарик. Якісні матеріали. В комплекті є usb кабель до15 см, ремішок для голови із світловідбивним нанесенням, зажим-прищепка для пояса чи карману, також на самому ліхтарику є висувна опорна ніжка. 3 режими освітлення: 1. Самий яскравий, дістає на 60 м точно 2. Середній, економний, 8-10 м 3. Розсіяний яскравий, освітлює не далеко але широко по типу люстри. Зручне вимикання, не потрібно проклацувати всі режими. При зарядці світиться індикатор заряду: червоний- іде заряд, зелений - заряджено. Рекомендую заряджати якісними зарядними, напр. від смартфону. Будьте обережні із зарядкою через прикурювач в авто, я таким способом даний ліхтарик зламав за 1-1,5 год зарядки, сильно нагрівся, індикатор так і світив червоним, але при цьому ще працював, коли остиг уже не вмикався(. Думаю придбати ще такий.

Переваги:
    Виготовлено якісно, одразу видно що не "Китай"; довго тримає заряд (5-6 год точно), продумане вимикання
    Недоліки:
    Слабенький фіксатор кута нахилу ліхтарика, в мене десь на 5 день використання зламалась сама тріщьотка, але то не смертельно)
  • Сергій
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний із зеленим

Використовую цей ліхтарик майже щодня. Затаку доступну ціну, це один з найкращих варіантів. Ліхтарик якісний, надійно виготовлений з міцних та стійких матеріалів. Дуже круто, що є можливість регулювання яскравості, тому й збільшення часу роботи. Світить яскраво та приємним кольором, доволі далеко та на велику територію. Меня зручно його використувувати, ліхтарик легко одягати, голову не муляє. Я радий своїм вибором. Рекомендую.

Переваги:
    1) Ціна 2) Якісний 3) Яскравий 4) Зручний 5) Гарантія
    Недоліки:
    Не виявив