- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Чорний
Жатка - це максимально практична тканина на літо, швидко сохне бо тонка, є в неї щось вайбове. Якість пошиття чудова, тонка резинка не тягне та не пережимає. Самі брючки вільні з затяжками. Рекомендую до покупки
- Переваги:
- Тканина жатка
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Чорний
Широкі легкі штанці з жатки, вони з доволі зручною затяжкою. Якість пошиття добра, ціна дуже приємна. Раджу брати
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Чорний
Широкі лляні брючки, доволі якісний матеріал, текстуровані, резинка зручна, добре тягнеться. Брюки з затяжками. Якість добра та ціна приємна.
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Чорний
Тонкі широкі брюки з затяжками. Зручні, дійсно висока посадка. Фасон молодіжний, трендовий. Якість хороша.