Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Восстанавливающий крем для сияния кожи вокруг глаз BLISKIN Luminous Eye Renewal Cream 30 мл

Оцінка користувачів 5/5
  • Анастаси К***
    Відгук від покупця. Продавець: KIC

З другого дня використання шкіра навколо очей виглядає більш доглянутою, без набряку. Зморшки не пішли, але шкіра стала наповненою, зволоженою. На четвертий день вже бачу доглянутий вигляд шкіри навколо очей. Сподобався цей догляд .
    Мене цікавив догляд навколо очей в першу чергу, бо це є проблемна моя зона. Зараз вирішила спробувати креми для шкіри обличчя.

Переваги:
    Вирівнює тон шкіри навколо очей, прибирає легкі набряки. Шкіра навколо очей більше сяюча
  • Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KIC

Добре зволожує зону під очима, і залишає легке сяяння, так як у Кремчики присутній сяючий пігмент

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: KIC

Этот крем подошёл идеально: хорошо увлажняет, не вызывает жжения или покраснений. Большое преимущество это сияющие частицы , интересное решение ! Нам девочкам это нравится Убирает чувство сухости , крем не скатывается , быстро впитывается и отлично подходит даже под макияж .

Переваги:
    Шиммер эффект , увлажнение
    • Продавець  KIC

Ольго, дякуємо за відгук! це допомагає ставати нам ще краще! Бажаємо приємного користування

• Стеблюк Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KIC

Це вау-продукт, не крем, а я б сказала навіть серум, дуже комфортний в нанесенні. Має ледь ледь помітне сяяння, створює моментально ефект дорогої зволоженої шкіри окрім цього добре зволожує! має майже непомітну вітдушку, за що додатково дякую, бо в сезон алергії не робить зайвого навантаження на очі

Переваги:
    Зволоження, сяяння, не алергенний
    Недоліки:
    Хотілось розділити дозатор мінімум на 3, бо великий розход, а вручну контролювати кількість не завжди виходить
    • Продавець  KIC

Дарія, дякуємо, що поділились враженнями від продукту! Це допомагає ставати нам краще.
      Бажаємо приємного користування

• Танюша Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KIC

Дуже легкий крем, що робить погляд свіжим. Із заявленими функціями справляється.
    Сяючі частички додають настрій.
    І головне, що дуже економний у використанні. Потрібно буквально «горошинку»
    Дякую за пораду менеджеру.

• Продавець  KIC

Тетяно, дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування і гарного настрою!